pondělí 17. března 2014

Kulový kohout přírubový plyn

Kulové kohouty dodáváme z hlediska připojení v provedení přírubový , závitový a přivařovací v. Vodní hospodářství Ropné rafinerie a petrochemický průmysl Ropa a plyn. Kulový kohout pro plyn , přírubový. Kohout ART (751) DN přírubový.


Kó Název položky, Popis položky, Cena CZK bez DPH, Cena EUR bez DPH.

AR 5kulový kohout - páka (500) , motýl (501). KULOVÝ UZÁVĚR PŘÍRUBOVÝ - série B2. WCB, CF8M, chemie, petrochemie, voda, plyn , Přírubové , - ÷ 23 elektrický servopohon, pneumatický pohon,.


POPIS VÝROBKU A ROZSAH POUŽITÍ: Přírubová uzavírací armatura pro průmyslové a domovní . Použití: plynná paliva první,druhé nebo třetí třídy . AAAradiátory - Velkoobchod s širokým sortimentem topení, vody, plynu , odpadů atd. Rychlost, kvalita, poradenství a skvělé ceny.

Kód: DN Značka: Geos AGT Záruka: měs. DNnajdete a porovnáte na Srovnanicen. KPG_6 KOHOUT kulový přírubový DN KPG PN GGG voda, Ks, 0. ALKA_8 KOHOUT kulový přírubový DN ALKA typ 0PN (IVR 77) L=2. ODE solenoidové a pojistné ventily, tlakové a průtokové spínače, kulové kohouty. Prodáváme klapky ruční, elektro a pneupohony Valbia, Valpres, RB, sedlové, . Klapky: Centrické přírubové klapky . Ventily na plyn a pitnou vodu včetně všech certifikací.


Ručně ovládané kulové kohouty , jednodílné, dvojdílné a trojdílné přírubové kulové kohouty z ocelolitiny, . Vyrábějí se i vícecestné kulové kohouty. Použití : voda, pára, plyn , neagresivní kapaliny a plyny, agresivní kapaliny a plyny. Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Díky konstrukčnímu provedení lze použít i na agresivní plyn - né a kapalné látky,.


Nový kulový kohout Vám zcela jednoduše nabízí více. Protipožární kulový kohout FF na plyn.

Tento výrobek má při požáru velmi vysokou teplotní odolnost. Kvalitní armatury na plyn KSB, Giacomini, kulový ventil na plyn páru, vzduch. Chromovaný kulový kohout Giacomini R250D DN 50.


Itálii zajišťují výrobu mosazných armatur pro topení, vodu a plyn a rozvodů teplovodního topení. Sonda na flexi kabelu, detekce všech spalitelných plynů ,. KULOVÉ KOHOUTY PŘÍRUBOVÉ PRO PLYN – PN– Třída slev 1. Zpětný kulový ventil s volnou přírubou, odvodněním a víkem.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky