pátek 14. března 2014

Jika výrobce

Nově v sortimentu obklady a dlažby. Jste zde: České koupelny Produkty výrobce Jika. Tradice a kvalita se u výrobce JIKA setkávají s nejmodernějšími světovými trendy v oboru koupelnového . JIKA MIO sprchová baterie 120mm podomítková, páková, chrom. Keramická výroba ve Znojmě se datuje již od konce 19.


Byly to především figurální. Značka Jika prakticky od svého vzniku suverénně zaujímá v České republice postavení jedničky mezi výrobci sanitární keramiky. Kompletní nabídka českého výrobce JIKA.


Nabízíme kvalitní závěsná WC, umyvadla, vodovodní baterie, vany, sprchové vaničky, sprchové kouty, koupelnové . Značka JIKA je tradiční český výrobce sanitární keramiky, koupelnového nábytku,. Koupelna a záchod značky Jika najdete na biano. Dnes je Jika součástí největšího výrobce sanitární keramiky na světě. Ucelená a přehledná nabídka výrobků české značky JIKA.


O tom, že si Jika svoji pozici lídra na tuzemském trhu opravdu zaslouží, svědčí i její . Dnes jsou české produkty JIKA vyráběny ve dvou závodech - v Bechyni a ve . Většinou stačí kvalitní rekonstrukce, která podtrhne jeho výhody a na minimum sníží nevýhody. Model: knihovna obsahuje modely sanitarní keramiky Jika. Typ objektu knihovny: modelový . Vše co potřebujete pro instalaci závěsného WC od českého výrobce keramiky JIKA.


Modul je určený pro zazdění či předezdění. Pokud hledáte akční balíček .

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky