úterý 18. března 2014

Vyhřívaná masážní bota

Vyhřívaná bota s masáží s dálkovým ovládáním, pro . Dálkovým ovládáním si můžete nastavit dva stupně výhřevu a dvě úrovně masáže. Typ masážního přístroje pomůcka. Navíc funkce relaxační masáže ! Ty nejlepší elektrické vyhřívací dečky a boty nakupujte online u odborníků a využijte naše.

Univerzální velikost i pro větší nohy. Elektrické dečky a vyhřívané boty. BEURER FWMvyhřívací bota s masáží. Vyrobena z měkkého a teplého materiálu obklopuje vaše nohy a zároveň jejich masíruje.


Vyhřívací masážní pás s kamenem nefritu a infračervenými paprsky. Polar Fleece), teploty, 2x nezávislé dálkové ovládání s možností odpojení od deky, . Bota vyhřívací Gallet CCH 210. Všechno, co potřebuješ, je na dosah jediným kliknutím.

Nastavte, jak moc chcete nohy . Počet nalezených výsledků pro hledaný výraz je: 5. BOTTI - vyhřívací bota s masážní funkcí, prokrvuje a zahřívá nohy - vnitřek boty je měkký a pohodlný . Vychutnejte si masáž nohou po dlouhém únavném dni s Beurer FWM 45 . Před prvním uvedením do provozu si pečlivě přečtěte celý návod . Masážní bota PangaO je skvělou volbou. Beurer Spa Mini masážní přístroj je ideální pomocník pro masáž celého těla po náročném dnu v práci. Popis vyhřívací bota s relaxační masáží pro Vaše nohy teploty masážní úrovně (uklidňující a povzbuzující) zahřátí a masáž lze použít i. Cosy-Sortiment Vysoce kvalitní materiál z flaušového vlákna pro opravdový pocit pohodlí Prodyšný Prodyšný microfleece - hebký a příjemný na dotek. Velikost boty je vhodná pro všechny velikosti nohou. V této kategorii naleznete vhodné pomůcky pro masáže a relaxaci.


Dopřejte si dokonalý relax s elektrickou botou MEDISANA FWS. Zahřátí a masáž lze použít i samostatně. PRVNÍ POMOC PRO STUDENÉ NOHY Stačí jenom na chvilku strčit nohy do elektrické ohřívací boty Concept a zima vás přejde.


Ideální při čtení nebo sledování . Boty je vyrobena z extra měkkého materiálu.

Další výhodou je možnost použití vyhřívání a . Nebo vyhřívané vložky do lyžařských bot na dálkové ovládání. Tyto stylové dámské boty se hodí jak do města, tak klidně i do. Vše originál se vším příslušenstvím.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky