úterý 11. března 2014

Opravy čerpadel sigma olomouc

Prodej, výkup, servis, opravy kalových čerpadel , míchadel. Prodej, servis, broušení, lapování a oprava mechanické ucpávky. Servis čerpadel Olomouc a okolí. Technické poradenství, montáž, servis a zkušebna čerpadel.


Aktivity společnosti se od samého počátku podnikání především . Naše prodejna čerpadel se nachází v Olomouci , na ulici Rolsberská.

Na vyráběná čerpadla zajišťujeme výjezdovou servisní činnost a uvádění čerpadel do provozu, u starších typů čerpadel provádíme jejich generální opravy. SIGMA a domácí vodárny Darling. V nabídce zavlažovací technika, bazény, tlakové nádoby, ruční a elektrické nářadí.


Sigmy Olomouc , staví na více než 50-leté tradici výroby čerpadel. Ponorná čerpadla , kalová, nebo samonasávací čerpací stroje - velká nabídka čerpadel se špičkovými službami a servisem v Olomouci pro celou ČR. Náš internetový obchod nabízí široký sortiment čerpadel , pump, vodáren a. SK Sigma Olomouc Europump Svaz výrobců čerpadel. Opravy a prodej čerpadel , Božena Vyoralová.


Firma s dlouholetou tradicí Vám nabízí služby v oblasti prodeje a oprav samonasávacích, kalových,.

Obchod zaměřený na prodej čerpací techniky zejména:domácí vodárny, povrchová čerpadla ,ponorná čerpadla ,kalová čerpadla ,ruční,oběhová a benzínová . Největší český výrobce čerpadel pro průmyslové využití. Provádíme záruční i pozáruční opravy na základě smluvního partnerství pro firmy. Wilo - EMU - Netzsch - Hilge - Tuchenhagen - ISH Olomouc - Sigma Lutín, . Historie O firmě ISH Pumps Olomouc a. Novým majitelem a právním nástupcem se stala Intersigma Hydraulic s. Pumpa : prodej čerpadel a teplovodní techniky. Soustředíme se na česká i zahraniční čerpadla , jejich prodej a opravy v. Ponorné kalové čerpadlo s řezacím zařízením pro čerpání silně znečištěných.


Ostravsku provádějící pozáruční opravy renomovaných výrobců jako jsou . Nakupujte u špecialistov na čerpadlá a čerpaciu techniku. Aktuální katalog firem v kategorii servis čerpadel. Průmyslová čerpadla ( Olomouc - Hodolany). Kontaktujte prodej a opravy čertpadel okres Olomouc - SIGA spol.


Potřebujete nová čerpadla , spojky, vývěvy, kompresory, dmychadla, ucpávky,. Zabýváme se prodejem, montáží a servisem čerpadel a tlakových nádob. Nabízíme širokou škálu příslušenství, náhradních dílů a doplňkového sortimentu zboží.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky