středa 12. března 2014

Hydraulické závity

Hydraulické šroubení, palcové (BSP) závity 60°. Utahovací momenty a technická data k závitům zde. Standardně přiřazené koncovky jsou zvýrazněny tučně. DKOL - metrický vnitřní závit , těsnící kužel 24°, lehká řada, O-kroužek . ROUBENÍ VYSOKOTLAKÉ S VNĚJŠÍM ZÁVITEM , SPOJENÍ TĚLESO – KONCOVKA ŠROUBENÍ VYSOKOTLAKÉ S VNĚJŠÍM ZÁVITEM , SPOJENÍ TĚLESO – .

Přípojka do kostky pro hydraulické hadice. Vnější kužel 24° s O-kroužkem DKOL metrické závity , vnější. Kategorie Šroubení - palcové (BSP) závity 60° má následující podkategorie: Zátky BSP. Adaptér pro hydrauliku TFG, palcový BSP závit , BSPP GAS-SV 60°.


Ocelový adaptér T pro hydrauliku. Koncovky pre hydraulické hadice. Z hlediska funkce dělíme závity do dvou skupin, na závity spojovací a pohybové. Hlavní oblastí použití trubkových závitů jsou potrubní rozvody, hydraulika , .

Traktory a náhradní díly Zetor. Těsnění závitů dodávané v tekuté formě nebo jako těsnicí šňůra brání unikání plynů a. Loctite 5středně pevnostní těsnění hydrauliky s nízkou viskozitou. Dodáváme měřící systém MINIMESS speciálně vyvinuty pro hydraulické systémy. Jsou určeny pro vysokotlaké pryžové a termoplastové hadice.


U těchto přípojek se používají metrické a trubkové závity. Systém přípojek slouží k propojování . Typ ventilu: ventil je otevřen. Použití hydraulické matice SKF napomáhá snadné a rychlé aplikaci velkých nasunovacích sil potřebných. Přípoj Vnější cylindrický závit BSP Tvar těsnění 1 . Použití: pro hydraulická média a tlakový vzduch. Vhodné především pro vysoce hydraulické a pneumatické systémy se.


Pro přípravu a výrobu hydraulických hadic používáme spolehlivé a kvalitní. UNF závity - DKJ, AGJ, ORFS, ORS . AGR - s kuželovým otvorem 60°, s vnějším, trubkovým závitem. CEL - s kuželovým otvorem 24°, s rozměry kužele a závitu v lehké řadě.

Typ připojení hadice: Hadicová . Těsnění trubkových závitů LOCTITE se dodávají v kapalné formě nebo jako těsnicí šňůra. Armatury a koncovky pro hydrauliku. V naší nabídce naleznete kompletní.


S JIC závitem (unf - st. vnitřní nebo vnější kužel). Ucelený sortiment prvků, nářadí a nástrojů pro stavbu hydraulických rozvodů. Pro jemné závity používané v hydraulických , pneumatických a všeobecných instalacích.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky