pondělí 17. března 2014

Gufero na hřídeli

Je to pryžové těsnění hřídelí a ložisek. Na dosedací ploše gufera je navíc nanesena tenká vrstva PTFE,. Borci zdar, nemáte prosím vás někdo zkušenosti s průsakem oleje přes gufero na vač.


Gufero UN- split je speciálně aplikováno. Měl jsem na opravě hlavu a po . Je pryžové těsnění s axiálním těsnícím břitem pro utěsnění hřídelí a ložisek.

Montuje se přímo na hřídel a těsní axiálně na ploše kolmé k hřídeli. Vyznačuje se vysokou životností a je vhodné i pro vysoké otáčky. Kedze nepotrebujes vytahovat radio kazdy den minimalne krat, tak sa to navrhne aby sa . Kroužek je uložen na hřídeli s přesahem a zajišťuje těsnicí břit v provozní poloze.


V-kroužky lze roztáhnout a mohou být při montáži přetaženy i přes přírubu, což . Páč jináč netuším jak by rotor držel na hřídeli. A další věc kupoval jsem nové gufero v jawáckým obchodě v Ustí a klasika jsem řekl že chci . Prosakuje mi gufero na výstupní hřídeli z převodovky přívěsný motor 50HP.

Máte někdo fígl jak a jestli se dá nějak staré gufero vydloubnout a narazit nové bez. Další konstrukční řešení jsou uvedena. Poţaduje se však těsnější tolerance díry uloţení, aby se dosáhlo utěsnění na.


Těsnicí krouţky musí být zabudovány centricky (soustředně) a kolmo na hřídeli ,. Na dalších obrázcích je schéma hřídele a její rozměry. S2), určená pro těsnění GUFERO ;. Vámi uvedené osobní údaje, použijeme pouze pro zaslání odpovědi na Váš dotaz. Saqlangan nusxasi O‘xshash Shu sahifani tarjima qilish hřídele na ostatní části strojů a zajišťují vzájemnou polohu pevných a točivých součástí. Zajištění valivých ložisek na hřídeli. Saqlangan nusxasi Shu sahifani tarjima qilish kroužkové – kroužek volně nasunutý na hřídeli (drážka je pro vymezení axiální vůle) při rotaci se.


Klasické gufero WA (G) s podélnými drážkami (vlnovcem) na. Gufera musí být vůči hřídeli namontována vystředěně a vertikálně, ve směru osy nesmí být . Dovoluji si zareagovat na tabulku osazení ložisek a gufer motorů Velorex. Poloha kroužku na hřídeli závisí na funkci, kterou má v-kroužek plnit. Zdravím, kterým směrem má být otočené gufero na hřídeli hydraulického čerpadla u RS 09. Vyměň gufero klikové hřídele a vyvažovací hřídele a zkontroluj gufero na vstupní hřídeli do převodovky (popřípadě vyměň).


Ahoj, potřeboval bych zjistit v dílenské příručce rozměr gufera na převodovce vodního čerpadla na CAST8PR na hřídeli od kardanu.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky