pátek 14. března 2014

Plastové kulové ventily

PPR kulový kohout plastový 20mm s mosaznou koulí Použití: Pro rozvody studené a teplé užitkové vody. Hygienická nezávadnost ve styku s pitnou vodou. Hledáte kulovy plast ventil ? U každého zboží si můžete zjistit i jeho dostupnost nebo třeba . V naší nabídce naleznete velmi kvalitní nerezové i plastové kulové kohouty.

Součástí balení je červený a modrý rozlišovač. Charakteristika: plastový potrubní systém pro . PP protimrazový kulový ventil bar do - 30oC. PPR ventily přímé a kulové kohouty Ekoplastik.


PPR plastové hrdlo s převlečnou maticí Ekoplastik. Vhodné jsou pro rozvody studené a teplé vody, ústředního a podlahového topení , vzduchu a chlazení. Plastové navařovací kulové kohouty a ventily slouží k . PVC instalační materiál pro jezírka a bazény.

Všechny tvarovky jsou spojovatelné lepením - lepidlo a čistič. V této kategorii naleznete široký a ucelený sortiment plastových trubek a nejrůznějších tvarovek a armatur pro rozvody pitné i užitkové vody ve Vaší nemovitosti . Pro měděné, kovové i plastové trubky, PA, PU. PPR kohout kulový plastový mmSVEK020XXX. Závitové spoje pro vodu a vzduch.


Domů tvarovky plastové PPR - PPR kulové kohouty. Kohouty kulové mosazné (voda,plyn). Objednejte do 21:0 zaslání téhož dne. FEP-PFA-PVDF nebo PFA Antistatický.


Nerezový ventil 2PC Modrá páka. Kulové ventily potažené plastem. Jen řeším ventily zdali použít PPR kulový ventil nebo ten klasický kulový. Záleží , kde je chcete použít,Já mám těch plastových v baráku cca . Výrobce: Karasto Armaturenfabrik Oehler GmbH. Plast Project – průchodky nádrží a závitové tvarovky.


Ventil kulový trojcestný typ L těsnění EPDM.

Ventily jsou určeny pro nízkotlaké závlahové systémy do barů, nejsou určeny pro instalace v interiérech budov, umisťují se nejčastěji do . SKLADEM U DODAVATELE Kdy zboží dostanu? Tyto kulové kohouty najdou uplatnění p. Přihlašte se do e-shopu a nakupujte . Uzavírací a kulové uzávěry: k doručení domů nebo na prodejnu. Nákup bez rizika : dní na vrácení.


D vou cestn ý ku lo vý ven til. Výhody zónových kulových ventilů.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky