pátek 7. března 2014

Nástavec na pumpu

Beto pumpa CO2-0kombinovaná. Pro použítí do COpumpy , 16g, cena za ks. KONCOVKA BETO PRO NOŽNÍ PUMPU S HADICÍ 600MM. Rucanor Double Action Pump - Pumpička.


Umbro FOOTBALL BALL PUMP - Pumpička na míče. S námi nafouknete bazény, matrace, lehátka i čluny!

Nožní ruční, aku i elektrické pumpy k nafukování ušetří Vaše plíce, čas i peněženku – výhodně a skladem! Klíč TUFO k dotažení ventilku i nástavce ventilku. Bajonetový nástavec na pumpu. Bohužel se nám nepodařilo najít produkt nastavce na nafukovani.


Máme pro Vás však několik tipů: Zkuste se podívat, zda nemáte v hledaném slově překlepy . Objednejte si produkty z oblasti Připevnění regulátoru M(Redukční nástavec pro výfuk. pumpu ), Pro výfukovou pumpu pro průměr vyvrtaného otvoru d= v. Outwell High Pressure Tent Pump má kromě mnoha nástavců také . STYLE od Raiffeisenbank Zjistit více.

Doba dodání (od obdržení platby). Silverline pumpa na odfukování. Všechny dílenské pumpy mají dnes standardně nástavec pro široký auto ventilek i úzký galuskový ventilek. Výjimečně může být i třetí nástavec na starší velo . LEZYNE Slip Fit Chuck od LEZYNE z kategorie Cyklistika (PŘÍSLUŠENSTVÍ na kola) koupíte v. Pumpička ruční velká - ruční pumpa pro rychlé nafouknutí postelí, vodních hraček. Ruční pumpy jsou klasickým čerpadlem pro dopravu vody ze studní (princip ruční pumpy ?).


Nabízíme pumpy na vodu v oblíbeném standardním provedení, . Většina pump nabízí adaptéry na autoventilek i na cykloventilek, ale pro jistotu si to zkontrolujte. Na většině hlavic pump najdete nástavec. BOATS-Vzduchové pumpy za skvělé ceny, se slevou, okamžitě k odeslání,. AQUAMAX nástavec na čerpadlo - Značka Aquamax - Náhradní díly pro plynové kotle e-shop. Nástavec plastový s příslušenstvím pro tlakové pumpy.


Pomocí nástavce (adaptéru) se k přístroji připojí k tomu uzpůsobený aplikátor. Není-li uvedeno jinak, rozprašovač se . Vybavení pro pumpování kola, pumpy , šlahounky a ventilky. Nožní hustilka Olpran, pro všechny druhy ventilků, nástavce na míč a lehátko, materiál plast.


Pumpa ruční dvoučinná DOUBLE QUICK III.

Má spojovací trysky, pro různé ventily. Umožňují též snadné vypouštění vzduchu opačným koncem nástavce. Inzerát Prodám elektrickou pumpu ,nástavce , v okrese České Budějovice, cena 150Kč, od Helena Havlíčková na Sbazar.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky