pátek 21. března 2014

Pásovina 40x5

Ocelový profil plochý, válcovaný za tepla. Nazývá se plochá ocel, plocháč, pásovina. V katalogu nemáme podrobnější informace o pasovina 40x5.


Níže naleznete zboží v internetových obchodech, které odpovídá vašemu dotazu. Pri objednávke napíšte do poznámky v akej.

Standardně dodávané v 6m délkách. Srovnejte ceny produktů internetových obchodů. Nově přehlednější a rychlejší. Popis produktu: Ocel plochá o šíři 40xmm materiál jakosti S235.


Materiál lze objednat po centimetrech a při zadávání do objednávky je třeba dát celkovou . Pásovina 40xmm (prodej po centimetrech) ocel. Hledáte potřebnou délku materiálu Zde si zvolte délku a počet .

Cena za MJ, 5Kč bez DPH6Kč s DPH. Vhodné použití je jako součást ozdobných kovaných plotů, bran, branek, schodišť, . Výplň: Svislou ocelovou pásovinou 40xmm. Sloupky: Svislá ocelová pásovina 40xmm. Konstrukce: Svařovaná ocelová konstrukce, kotveno . Výroba na zakázku cca do dnů ! Hodnotenie produktu: Zatiaľ bez hodnotenia. Vlnka na stožár střední - pásovina 40xmm - rozteč děr 1mm - průměr děr 11.


Vaše hodnotenie: Štandartne dodávaná dĺžka tyče je m. VV kotvení k vrcholové vaznici. VV výrobek pro uchycení hranolu. Zemnící pásovina pro hromosvod. Katalogové číslo: 40x-6M Kategorií: BRÁNY , PLOTY , MŘÍŽE, HUTNÍ MATERIÁL, KOVANÉ POLOTOVARY , . Nakupujte Umakov 40xpasovina nejlevněji na trhu.


Ploché a čtvercové hliníkové tyče - plocháče, hranoly.

Nerezový hutní materiál - nerezová plochá tyč ( pásovina ) h9. Tyč plochá nerez h- 40x5mm. V naší nabídce najdete vodiče, baterie, jističe, a mnoho . M(horní pásovina 40x5mm d 750mm otvorů, dolní pásovina 40xd 200mm otvory). Výška x délka ramene = 9x 900mm, které je zakončeno .

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky