čtvrtek 27. března 2014

Masážní baňky skleněné sada

Nabízíme masážní baňky z kvalitního českého skla, ze silikonu anebo také sady plastových baněk. Specializujeme se nejen na baňky a vybavení pro baňkování, ale i na vzdělávání. PINO GmbH Masážní silikonové baňky - profesionální sada kusů. Skleněná masážní baňka Velikost: XS.


Bezohňové masážní baňky z modré pryže v sadě kusů s různým průměrem . Tato sada gumových masážních baněk je vhodná hlavně pro maséry, ale i pro domácí použití.

Přikládáním baněk působíme na krevní oběh, což aktivuje proces. Balónek pryžový k masážní baňce FIT. Silikonová masážní baňka pro léčebné, masážní a. Náhradní odsávačka pro sady skleněných baněk. Klasická masivní skleněná baňka na baňkování. Tyto masážní pomůcky jsou nedílnou součástí masážní techniky baňkování.


V nabídce jsou baňky skleněné , silikonové nebo plastové vakuové. Ale nejsou v sadě malé baňky na baňkování na krku podél páteře, ty jsou jen skleněné. Takže na krk používám baňky skleněné s balónkem, .

SADA MASÁŽNÍCH VAKUOVÝCH BIOMAGNETICKÝCH BANĚK - KS. U nás najdete masivní skleněné baňky, plastové baňky i silikonové masážní baňky , které jsou vhodné pro maséry, ale i domácí baňkování. Baňkování neboli masáž baňkami totiž pomáhá při bolestech za. Sada ks baňek - pumpička, moxy, scarifikační tužka.


Ulevte si od bolestí zad či šíje, nebo jen relaxujte. A to vše pohodlně doma, přesně tehdy, když to budete . Popis: - masáž - Sada ks baněk . Cena: 9Kč 9Kč Ušetříte: 5. Zeptejte se na tento produkt. Intensivní vakuová masáž - přístroj pracuje v režimu trvalého podtlaku s možností.


Je možné použít jeden nebo paralelně dva skleněné aplikátory ( baňky ). Kromě péče o kůži má použití vybraných sad aplikátorů, tzv. Zábavná a účinná sada podtlakových pohárikov pre vaše nespútané hry. Technosklo Sklenené banky na bankovanie Veľkosť: x mm. V naší nabídce najdete také prodej masážních skleněných baněk , které si necháváme. Tato sada baněk pro kosmetickou masáž obličeje obsahuje různé velikosti.


Při této masáži se na pokožku přikládají baňky – skleněné nádobky, v nichž se vytvoří podtlak a ten způsobí. Sada plastových ventilových baněk s pumpičkou je uložena v praktickém kufříku. Baňka na přikládání a masáže ze silnějšího skla.

Jedinečná sada baněk - obsahuje: velikostí - baněk , krabička s moxami, důmyslné vysávání. Dongbang skleněná baňka XXL s balonkem mm Skladem. Masáž pomocí baňky na baňkování je překvapivě účinná.


Banky sklenené , gumové, vákuové masážne banky. Gumové banky na bankovanie - Sada obsahuje ks gumových baniek o rozmeroch s priemero25mm, .

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky