úterý 11. března 2014

Vypouštěcí kulový kohout

Vypouštěcí kulový kohout , vnější x vnitřní závit, se zátkou, ovládání vrtulkou. Voda, topení Použití: - otopných systémech - systémech rozvodů vody - systémech teplé užitkové vody - systémech chlazení a klimatizace. Maximální provozní tlak bar (PN 10).


Používá se k napouštění nebo vypouštění topné soustavy a . Giacomini R608D vypouštěcí kulový . Společně s panem Fitinkou se nespálíte.

Běžná cena: 10Kč s DPH Naše cena: 10Kč s DPH Ušetříte: Kč s . Vysoce kvalitní vypouštěcí a napouštěcí kohout s hliníkovou . GIACOMINI - R6vypouštěcí kulový kohout , Kulové kohouty závitové, Kulové kohouty, Armatury, Produkty podle použití, Pumpa. R65DX01 0- Vypouštěcí ventilek a zátka x R250DS - chrom R65DX02 . Napouštěcí a vypouštěcí kulový kohout KFE. T-rozdělovací armatura, Prodloužení. Kulový kohout KFE, bronz DN 1 G ⅜ AG, PN16.


Na rozdíl od standardních kulových kohoutů jsou kohouty R6GIACOMINI vyrobené z jednoho kusu. Těsnění na dříku je zajištěno O-kroužkem.

C použití tepla a studená voda,nafta, olej. Kategorie: Vypouštěcí ventily. Dostupnost: Ihned k odeslání. Pokud má otvor v kouli stejný průměr jako je . C při barech Použití: studená a teplá voda, nafta, olej.


TIEMME kulový kohout - se svěrným šroubením s motýlem. Tento napouštěcí a vypouštěcí kulový kohout GIACOMINI je schopen . Slovarm - Kohout kulový vypouštěcí KE-2, materiál: mosaz, teflonové sedlo , použití jako armatura pro výstupy z rozvodu ústředního topení, v rozvodech pitné. Speciální těsnění umožňuje snadný pohyb koule. Tento vypouštěcí kulový kohout má jednoduše tvarovanou zátku, která dovoluje neobvykle lehkou manipulaci. Novaservis je přední výrobce Slovak vodovodních baterií (METALIA) a koupelnových doplňků (NOVATORRE) nejen v České republice, ale i ve střední a. Serie: Instalatérský program.


Attention : dernières pièces disponibles ! Koupelnové doplňky ,vodovodní baterie,sprchy,posuvné držáky,sifony,výpusti, kohouty,pračkové ventilly,panceřové hadičky,mosazné a chromové tvatovky . Materiál (více viz jednotlivé modely):. Cena bez DPH: Kč, Cena s DPH: 1Kč. Vodovodní armatury – kulové kohouty, zpětné klapky, filtry.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky