středa 26. března 2014

Hecht 343 motorové čerpadlo

Motorové čerpadlo s 2-taktním motorem o obsahu cm3. Hecht 3, Hecht 3je povrchové čerpadlo , ktoré nepotrebuje elektrickú sieť. Ukázka Čerpání vody z potoka. HECHT 3- motorové čerpadlo.


Hecht 3sme si zadovážili, pretože nám staré čerpadlo doslúžilo a my sme pred letom potrebovali doriešiť polievanie záhrady. Nasávací hloubka čerpadla činí až m, výtlak až m. Prezrite si aktuálne akcie, zľavy, výpredaje, diskusiu, názory a recenzie, porovnanie cien. Vysoko výkonné čerpadlo poháňané 2-taktným motorom s obsahom cm3. Prodám zcela nové, zabalené motorové benzinové čerpadlo je svou konstrukcí a vysokým čerpacím výkonem. Vodní pumpa je vhodná pro použití v místech, kde není dostupná . Dvoutaktní motor o objemu cmdokáže nasávat až z . Průměr sacího i výstupního hrdla . Maximálna výška m, prepravný objem . Osobní odběr na pobočkách.


Výkonné motorové čerpadlo s vstupným i výstupným hrdlom. Vysoce výkonné motorové čerpadlo poháněné 4-taktním OHV motorem o výkonu. Proto ho lze použít tam, kde není. Ponorné kalové čerpadlo Príkon 4W. Parametre motor Hecht 2-taktný obsah (cm3) max.


Náhradní dily pro motorové pily z Číny (Alko, Hecht ,Nac.), KASUMEX. Jeżeli potrzebujesz szybko i skutecznie odpompować brudną wodę to Hecht 3jest idealnym . Benzínové čerpadlo Hecht 3Watch Free Full Movies Online, Movie Stream Benzínové čerpadlo Hecht 3. Obsah - příruby s redukcí, samotné čerpadlo , 3x hadicová svorka, 2x hadicový konektor (redukce), 2x utahovací kroužek na konektor, 2x tesnění a 1x sací koš, . Motorová domácí vodárna poháněná motorem o obsahu cm3. Vodárna je vhodná pro čerpání čisté .

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky