pondělí 16. června 2014

Extol craft čerpadlo na vrtačku

Hlavní technické parametry: tech. Popis a specifikace ↓Ke stažení (návody a dokumentace). Tlač Opýtať sa Sledovať Zdieľať . Extol Craft Čerpadlo na vŕtačku. EXTOL CRAFT - Čerpadlo na čerpání tekutin s dříkem pro pohon pomocí vrtačky.


Vhodné na: čistou i slanou vodu, . W , držiak na prichytenie čerpadla, náhradná sada tesnení . Naše cena bez DPH: 22Kč. Nadstavbové čerpadlo na vŕtačku max. Ponúkame vám široký výber čerpadiel na vŕtačku. Kúpite u nás aj vodné pumpy, čerpadlo na vŕtačku , na plytčiny, domáce vodárne, motorové, záhradné aj . C, průměr hřídele 8mm, EXTOL CRAFT.


W, držák na přichycení čerpadla, náhradní sada těsnění . Na úžitkovú vodu sa využívajú čerpadlá povrchové aj ponorné. Ponorné čerpadlo na hluboké studně od průměru 1mm. Sklíčidlo na vrtačku 5-13mm s redukcí SDS a klíčem. Dostupnost: Skladem a na prodejně Rožnov. EXTOL Premium na vrtačku pro 3/(20mm) hadici 8877025.


EXTOL PREMIUM 88770Čerpadlo na vrtačku pro 3/4. Levné čepadlo, které svým výkonem nezklame. Festa čerpadlo k vrtačce - plastové Plastové čerpadlo na vrtačku Festa se svěrkou pro přichycení k podložce.


Súbory cookie nám pomáhajú pri poskytovaní našich služieb. Používaním našich služieb vyjadrujete súhlas s používaním súborov cookie.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky