pondělí 2. června 2014

Pozarni cerpadla

Požární čerpadla - Nabízíme vám výkonná požární čerpadla za velmi výhodné ceny. V našem sortimentu hasičského a požárního zboží naleznete kalové . Pro dopravu vody na požářiště používáme zařízení zvaná požární čerpadla. Hasičský záchranný sbor České republiky (HZS ČR) chrání životy, zdraví obyvatel a majetek před požáry a poskytuje pomoc při mimořádných událostech.


Hasičská čerpadla a další potřeby pro hasiče - Požární ochrana - Perspekta.

V nabídce jsou i plovoucí a turbínová čerpadla. Nabídka ponorných kalových čerpadel s plovákem a bez plováku. Seznam všeho zboží z dané kategorie. Výpis základních informací o produktu a možnost přechodu na detail produktu.


Ať už jste profesionální nebo dobrovolný sbor hasičů, určitě by vám nemělo chybět požární čerpadlo. Plnoproudá požární proudnice s uzávěrem. Kombinovaná požární proudnice CGALAXIE.


Nakupujte kvalitní požární čerpadla od prefesionálů.

S novou generací čerpadel pokračujeme v tradici technologií čerpadel MAGIRUS na nejvyšší úrovni. Od standartních požárních vozidel až po. Uživatelská zkouška (dále jen „zkouška“) požárního čerpadla se provádí v rámci kontroly. Vyberte si v našem obchodě plovoucí čerpadlo ! CAS, DA, KHA,PHA – velikost požárního čerpadla.


SPP patří mezi světové lídry v oblasti stabilních požárních čerpadel. O rozvoj tohoto oboru se významným způsobem . S I, pro oddělení spotřebičů požární vody v systému. Norma se týká ověřování všeobecných a bezpečnostních požadavků na požární odstředivá čerpadla se zařízením pro zavodnění, jak je specifikováno v EN . Radní schválili finanční podporu královéhradeckých profesionálních hasičů.


Ti chtějí peníze použít na nové požární čerpadlo a opravu sirén ve . Město přispěje profesionálním hasičům na požární čerpadlo. Odeslat článek e- mailem Tisk článku. ELEKTRODESIGN ventilátory spol.


Membránové tlakoměry speciálně navržené pro použití na požárních čerpadlech. Horizontální nebo vertikální čerpadla jsou vyrobena ve shodě s API 61 API 685. Také v provedení jako požární čerpadlo.

Německá produkční společnost.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky