pondělí 9. června 2014

Automatická ponorná vodárna divertron e deep

Je vhodná k čerpání vody ze studní, šachet a jiných zásobníků. Vodárna automaticky sepne po otevření kohoutku a automaticky vypne po jeho uzavření. Při odběru vody se automaticky spouští, po ukončení odběru se samo vypíná. V čerpadle je zabudovaná elektronická jednotka zajišťující automatický.


Ponorná automatická domácí vodárna. Kompaktní Plně automatická Ochrana proti chodu nasucho Ihned připravena. Oblast poużití Vaśí kompaktní ponorné automatické vodárny.


Doporučujeme dovybavit čerpadlo ponornými sondami či jiným typem ochrany běhu na sucho. Automatická vodárna bez nutnosti doplnění spínacího prvk. Díky kompaktnímu designu a tichému provozu jsou tyto automatické vodárny vhodné pro mnoho aplikací.


Vodárna sestavená ze samonasávacího nebo ponorného čerpadla řízená tzv. Vodáreň obsahuje zabudovaný automatický spínací systém pre zapínanie a vypínanie podľa odberu vody. V ponorném čerpadle E - DEEP je zabudována elektronická jednotka zajišťující . Současnou novinkou jsou ponorné automatické vodárny , které jsou schopné.


Při odběru se automaticky spouští, po skončení odběru se vypíná, je chráněna proti suchému. Dobrý den, jak to vypadá s naskladněním čerpadel automatic ? Zkuste do googlu dát hledat ponorné automatické vodárny a. No tak jsem hledal, ale našel jsem jenom EASY E - DEEP coz je prý to same. Moja otázka teda znie, či potrebujem ponorku, alebo stačí domáca vodáreň ? Belumi typ EASY E - DEEP 12cena 289E.


DIVERTRON (dříve E - DEEP ) Kompaktní. Divertron , rozhodne to nie je .

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky