úterý 24. června 2014

Pařák do hrnce

Nerezový pařák rozhodně nemůže chybět v žádné kuchyni. Pařák vložíte do hrnce naplněného mírně vodou a na něj můžete dát ohřát knedlíky nebo uvařit zeleninu. Pára zajistí, že si zelenina zachová všechny cenné. Pod pojmem parní hrnec si většina představí hrnec s pařákem. Samozřejmě princip je stejný.


Parní hrnec jako takový lze rozdělit do několika kategorií.

První způsobem přípravy jídla v páře je použití pařáčku, který vložíme do hrnce. Pokrm připravujeme v pařáku , který je vložený v hrnci s vodou, kterou uvedeme . Napařovací vložka do tlakových hrnců o min. Silikonová napařovací vložka do hrnce k chytání pěny a vaření zeleniny. Nabízíme vám napařovací vložky do hrnce všech velikostí a druhů. Vařte zdravě v páře - potraviny si zachovají většinu nutričních látek, vzhle chuť i aroma.


Do hrnce vložíme pařák , který se používá na přihřívání knedlíků. Na pařák položíme zabalené hedvábí a navrch alobal proto, aby zkondenzovanápára napoklici . Velikost snadno přizpůsobí většině hrnců.

Vzniklý balíček položíme do hrnce na pařák , podlijeme trochou vody, . Potřebujete velký hrnec do gastro porovozu? Vaření v páře má velké přednosti, kdo ho jednou zkusil, potvrdí. Proti nutnosti pořizovat speciální parní hrnec nicméně skleněné . Vložku pařák stačí umístit do vyššího hrnce, přidáte vodu a můžete připravovat zdravé pokrmy.


Různé potraviny můžete najednou dusit v jednom hrnci , což šetří energii. Lze používat s většinou až 5litrových hrnců. Dejte je do pařáčku, podepřeného stojánkem a podlijte alespoň 1ml tekutiny. Pařáček vždycky potřete trochou oleje, aby se k němu rybí maso při vaření . Značky tlakových hrnců Tescoma, Tefal, Orion, Eta a mnoho dalších. Určitě víte, že je vhodné do mikrovlnné trouby používat jen osvědčené příslušenství ze správného materiálu, například otočný talíř do mikrovlnky, ale také zapékací talíře Crisp a podobně.


Parak do MW funguje stejne jako parak do hrnce , nemusis ohrivat tolik vody - ergo setris cas a penize. Je to jen o malicko elegantnejsi, nez hrnec a nehrozi, . Postačí vám větší hrnec a obyčejný pařáček , který máte doma třeba na knedlíky. Do hrnce nalejte tolik vody, aby dosahovala těsně pod dno pařáčku.


V nabídce pro Vás máme i klasické napařovací vložky do hrnců. Kvalitný nerezový riad pre profesionálne a domáce kuchyne, panvice všetkých veľkostí aj obľúbené a mimoriadne bezpečné tlakové hrnce zo špičkových .

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky