středa 18. června 2014

Plastové kelímky s víčkem 100ml

Lékárenský plastový kelímek s víčkem na jedno použití o objemu 100ml vyrobený ze zdravotně nezávadných vstřikovaných plastů , hlavně pro farmaceutický . Dvoustěnný kelímek s víčkem , bílá, černá. Termokelímek s víčkem , objem 3ml, otočné víčko. Rozměry: průměr x 1cm.


Největšími odběrateli jsou již tradičně velké farmaceutické . Plastový kelímek 100ml , 200ml - bílé víčko.

Víčko na kelímek 100ml Minimální množství pro objednání: 1ks ! Doporučený užitný objem l, objem po horní okraj kelímku 1ml. Pro tento papírový kelímek nemáme v sortimentu víčko na uzavření. Laboratorní materiál Plasty a pomůcky.


Ostatní sortiment nebo doplněk stravy . Průhledná válcová PVC dóza se šroubovacím víčkem , obsah 1ml. Krabice, lepící pásky, fólie, sáčky, pytle, gastro obaly. Víčko plastové ke kelímku na kávu 2l černé.

Kompostovatelné víčko na kelímek 200ml. Kelímek papírový hnědý 4oz - 100ml. Nespresso Take Away: Premium, Personal, Portable. Fialový obal na krém 100ml s ČERNÝM víčkem.


Papírové kelímky na kávu pro kavárny s víčkem a zesíleným pláštěm. Základní informace najdete v PDF souboru níže. Uvedená vyobrazení jsou orientační a mohou podléhat změnám. Objem kelímku 1ml ( po okraj) , užitný objem 1ml. Papírové jednorázové kelímky (pohárky) jsou oblíbené pro svůj klasický vzhled a ekologickou šetrnost.


Luxusní plastový kelímek Fingerfood o objemu 1ml na dezerty, předkrmy vhodný pro oslavy, rauty, zahradní akce a další příležitosti. Polyolefiny pro obaly a uzávěry z plastů pro farmaceutické použití. Další oblíbené výrobky v kategorii Plasty a pomůcky: . Zdravotnické prostředky apod. Bílé plastové víčko pro kelímek o objemu 1ml.


S All In Packaging můžete velmi jednoduše nakoupit jakékoliv Kelímky. Jednorázové kelímky - prozkoumejte naši jedinečnou nabídku. Dezertní miska Dish 1ml transparent.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky