pátek 20. června 2014

Gardena sypací vozík l

GARDENA sypací vozík L je optimálně vhodný pro rozptyl hnojiv nebo posypových materiálů na středně velkých plochách. Lze jej snadno ovládat pomocí . Používejte sypací vozík během všech ročních období. Od hnojení po rozptyl posypové soli v zimě: naše sypací vozíky a ruční sypače lze.


Sypací vozík pro středně velké zahrady.

K rozptylování hnojiv, semen, vápna, posypové soli a písku . Speciální rozmetací válec GARDENA sypacího vozíku L rozptyluje posypový materiál dokonale rovnoměrně, přesně a pouze na ty oblasti, kde je to požadované. L od společnosti Gardena , se kterým bude aplikace osiva,. Nedochází k neúmyslnému sypání posypového materiálu po ukončení činnosti. Rukojeť s funkcí otevřenízavření. Prodáváme jen to, čemu rozumíme.


Prohlédněte si cenové nabídky na Gardena Combisystém sypací vozík od obchodů na Zboží. Kapacita sypání, m2: 4mŠířka posypu: 0.

Pro tuto značku výrobku poskytujeme vlastní záruční a pozáruční servis. Osobní odběr na pobočkách. Způsob distribuce pomocí: inovativní, vysoce elastický 2-komponentní sypací . Univerzální sypací vozík Comfort 8Gardena a další Další zahradní doplňky výhodně v Eshopu HORNBACH. Stabilní profilovaná tyč s možností nastavení délky ve polohách k . Vozík sypací univerzální Gardena Classic3- Vozík sypací univerzální Gardena Classic 3- Šířka posypu cm. Nákup bez rizika: dní na vrátenie.


Je ľahko ovládateľný pomocou funkcie . SkladeSkladem u dodavatele. Vozík je vyroben z vysoce kvalitního plastu, který odolný vůči korozi a nárazům. Třmen je z pevného hliníku a lano z nerezové oceli. Parametre hmotnosť (kg) regulácia posypu áno objem ( l ) 3. Sypacie vozíky Gardena Vám umožnujú rovnomernú aplikáciu hnojív na trávnik alebo v zimnom obdobý.


Obruba Garden Braid s okrasným pásem černý 12x12m. Vyberte si z různých modelů ten, který splňuje. Posýpací vozík Lje optimálne vhodný pre rozptyl hnojív alebo posypových materiálov na stredne veľkých plochách.


Sáhněte po rozmetadlu hnojiv Gardena CLASSIC 5a získáte velmi.

Se značením posypaných ploch. Bekijk en download hier de handleiding van Gardena Classic 3- 4Tuingereedschap overig (pagina van 4) (Alle talen). Specifikace ◾k renovaci povrchů, . Zahradní ruční sypací vozík XL pro hnojiva a posypový materiál Gardena.


Univerzálny sypací vozík Gardena Classic 3je vybavený inovovaným, veľmi.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky