středa 25. června 2014

Spojka brzdové trubky

Značka: UNIVERZÁLNÍ, Použití: Délka :2mm,Velikost závitu :Mmm,Stoupání závitu :mm . M10x celková délka 24mm, hloubka závitů 10mm, šestihran pro klíč 13mm Závity ukončeny. Obrázek nemusí odpovídat realitě. Brzdové trubky a koncovky Počet produktů: 18. MEE, Mx spojka na brzdovou trubku M10x, šroubení na opravu brzdového potrubí m10x spojovací matka na brzdovou .

Nabízíme kompletní příslušenství a náhradní díly pro osobní i nákladní automobily. Spojka na brzdové trubky M10x1. Po objednání vámi požadovaný díl okamžitě dodáme.


Pro jednotlivé modely automobilů máme v nabídce jak celé sady nových brzdových trubek , tak jednotlivé brzdové trubky. Pro objednání konkrétních brzdových . Nová spojka na brzdové trubky M10x, 5mm díra na obou stranách. Dále v nabídce mám i brzdy Aq,Ferodo,TRW,ATE ,autokosmetiku,tlumiče,uložení,dorazy.


Pertlovací souprava na brzdové trubky , sada dílů, Condor Werkzeug.

Toto označení zakončení brzdových trubek je důležité při výběru brzdového šroubení a spojek , kde je písmeno E nebo F za pímenem M nebo S , například : . Srovnejte ceny produktů internetových obchodů. Nově přehlednější a rychlejší. WP Omlouváme se, ale v tuto chvíli nemáme žádné další informace o výrobci náhradních dílů WP.


Pokud znáte více informací o tomto. Měděná brzdová trubka 75mm x 10m z e-shopu s náhradními díly z Českých . Vhodná na spájanie trubiek s vnútorný prelisom Nie je. Trubka k přední rozvodce 540mm.


Hlavní potrubí s kohouty a brzdovými spojkami slouží k propojení jednotlivých vozidel do průběžné brzdy vlaku. Na obou čelech každého vozidla je potrubí . Náhradní díly jako brzdové trubky , brzdové hadice, tlakové trubky, odvzdušňovací šrouby a jiné autodíly pro brzdové potrubí si u nás můžete vybrat za co . Pro měděné,železo a trubky se slitiny hliníku. Ocelová brzdová trubka o průměru mm a délce m. Aleši jestli se nepletu tak trubka má asi v polovině spojku tudíž se jedná o dva kusy od abs . Koncovka pre brzdovú trubku priemer 75mm, . Brzdove hadicky pro FORD modely aut v top kvalité.

Brzdová trubka UNI bez zakončení měděná, průměr 75mm délka balení 10m (1ks=10m) Vnější průměr. Zaradené v brzdové trubky. Sortiment: brzdové trubky , holendre, odvzdušňovacie skrutky, spojky. Subdodavatel výrobců kompletních brzdových systémů, jinak se specializuje na trh.


Odvzdušňovací šrouby, příslušenství brzdových hadic, brzdové trubky. HOLENDR BRZDOVÉ TRUBKY - BUBNOVÉ BRZDY. Opravu bylo nutné řešit rychle, protože jsme . Závit spojky : M10x, Tvar : T-kus , Způsob upevnění : upevnění příruby , Počet .

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky