úterý 3. června 2014

Solární provzdušňovač pro jezírka

Plovoucí solární provzdušňovač k okysličení zahradních jezírek. Solární plovoucí provzdušňovač byl navržen pro rybníčky a další venkovní použití. Ideální pro rybníky osazené rybami, kde především v letních měsících a vyšších teplotách dochází k poklesu obsahu kyslíku.


Udělejte si přehled o cenách, přečtěte si recenze a hodnocení, . Díky vysoce výkonnému solárnímu modulu a akuboxu je provzdušnění rybníčku zajištěno i po západu slunce.

Výkonný solární modul (Wp) nabije . Tím zabezpečí dostatek kyslíku vodním obyvatelům. Solární provzdušňovač Esotec účinně provzdušňuje zahradní jezírka jen s pomocí sluneční energie. Pomocí solární energie vhání vzduch přes kompresor do vody. Technické údaje: Solární panel: 0. V rozsahu dodávky je solární modul, vzduchový kompresor, propojovací kabel a vzduchovací kámen.


Hledáte solární provzdušňovač pro jezírka esotec? U každého zboží si můžete zjistit i jeho .

Kompletní solární systém pro vzduchování a okysličování vody vzduchem. Sada obsahuje 10W solární modul, bublinkovačů, 3m hadice na každém . Provzdušňovač je vybavený integrovanou baterií, do které se ukládá . Solární kompresor byl navržen pro rybníčky a další venkovní použití. Za slunečního svitu pracuje uvnitř zabudované vzduchové čerpadlo, které vhání vzduch přes hadici a vřídelní kámen do zahradního jezírka. Tím je zaručeno provzdušňování. Solární modul napájí kompresor, ten vhání vzduch přes hadici do vzduchového.


Solární vzduchové čerpadlo Vhodné pro akvaristy Univerzální solární čerpadlo, pomocí baterie lze zprovoznit vestavěný konpresor který vhání vzduch přes . Součástí balení je 50cm dlouhá hadička a provzdušňovací kámen . Vzduchovací set AquaForte V-pro jezírka 5-m3. Oase Aqua Air 2LM provzdušňovač jezírka. Pontec Vám nabízí vhodné produkty!


Navržený pro rybníčky a další venkovní použití. Využíváním našich služeb s jejich používáním souhlasíte . Překlady z češtiny do angličtiny, francouzštiny, němčiny, španělštiny, . Zahradní jezírka Oase PROXIM a další. Heissner Čtvercové jezírko 9l.

Découvrez des idées sur le thème Produits Et Technologie. Informations complémentaires. V horkých slunečních dnech je klima v jezírku pro rybičky velmi nepřívětivé. Toto zařízení by nemělo chybět v žádném zahradním jezírku , a to zejména v teplých letních měsících.


Vážení zákazníci, děkujeme Vám za Vaši důvěru a za nákup solárního provzdušňovače jezírek Air plus.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky