čtvrtek 26. června 2014

Instalatér ostrava hrabůvka

Vyměňujeme stoupací a ležaté rozvody vody a odpadu v domech, rodinných domech a . Právě tyto prvky jsou nutností každého domu či bytu. Ať už stavíte nový dům či provádíte rekonstrukci , dbejte na kvalitní. Zajišťujeme výměny stoupacích rozvodů vody a odpadu v domech a bytech. Provádění drobných instalatérských. Náplní naší práce jsou montáže nových zařízení, rekonstrukce, opravy a údržba stávajících zařízení a operativní odstraňování vzniklých havárií.


Popraskala nám plastová vanička sprchového koutu. Pracoviště: Vodostav ostrava , spol. Firma Karel TIC – TOP provádí již víc jak patnáct let instalatérské a topenářské práce v novostavbách, panelových domech, rodinných domech, . Instalatéři vodovodů INSTALATÉR.


Kontaktní osoba: Roman Vysloužil. Jsem instalatér , který nabízí kompletní služby v oboru instalatérství a topenářství. Voda - plyn - topeni Montáž kotlů, podlahového topení, instalatér a odpady.


Našim zákazníkům poskytujeme komplexní topenářské a instalatérské. Společnost LIBROS OSTRAVA hledá schopného a zodpovědného vedoucího servisu. Německá personální agentura JAZEIT GmbH s pobočkou v . Rekonstrukce koupelny WC Práce drobné instalatérské. Nabízíme topenářské a instalatérské služby, dodávky tepelné techniky - viz reference.


Naše firma poskytuje topenářské a instalatérské práce. Vyučení v oboru, nejlépe zedník, instalatér ,. Ostrava, Moravská Ostrava, Jurečkova. Velmi šikovný instalatér , děkujeme.


Požadujeme vyučení v oboru, nejlépe zedník, instalatér , klempíř apod. See this and similar jobs on . Hledáte šikovného instalatéra či topenáře, který Vám opraví rozvody vody. Chceš se věnovat gastronomii na profesionální úrovni? Pojď studovat na Střední školu společného stravování a staň se vyhledávaným odborníkem ve svém .

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky