pondělí 30. června 2014

Plovoucí čerpadlo kawasaki

Pohonná jednotka – čtyřtaktní benzínový motor Kawasaki o výkonu HP. Uvažujeme ( a určitě zakoupíme) plovoucí čerpadlo. AQUAFAST model 5k KAWASAKI. Do poznámky uveďte typ motoru. Typ najdete na štítku motoru např .

Popis: samonasávací, odstředivé, přenosné, motorové plovoucí čerpadlo. Působení dobrovolných hasičů na soutěžích a jejich pomoc lidem v krizových situacích. S motorem Kawasaki HP a hmotnosti kg. Srovnejte ceny produktů internetových . Vozidlová a přenosná radiostanice. Přenosná motorová stříkačka Tohatsu.


HZS Říčany plovoucí čerpadlo Kawasaki a koroučová rozbrušovací pila Partner K 9od Hasičského. Poznámka: dostupná technika: 1x přenosná pož.

Typ techniky, Subjekt, Adresa, Telefon. Transportní páteřní deska Spencer Rock. Slouží k transportu a fixování osob, transportu materiálu. Dále v obci funguje SDH Nučice s celkovým počtem členů: 60. S vybavením jednotky: Přípojný zásahový vozík.


Takže čerpadlo má plovoucí rotor, jakmile dostane tlak, posune se dozadu. Aquafast Kawasaki je vhodné pro . Já už mám za sebou objednávku z kawasaki kdy mi napřed tvrdili . V nedalekém rybníce Valcha byla zřízena čerpací stanice, kde naše jednotka poskytla plovoucí čerpadlo Kawasaki. Saturn Sa 4ks náhradních lahví Saturn S51. Další jednotky na místě HZS Vlašim, SDH.


Kawasaki je řadu let známá pro svoji vysokou kvalitu zpracování a odolnost svých. Vlastníme též devět dýchacích přístrojů SATURN a dvě motorové pily STIHL . PPS plovoucí čerpadlo KAWASAKI. Plovoucí čerpadlo Kawasaki 5k.


Požární technika a věcné prostředky PO.

Motorové kalové čerpadlo Honda.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky