středa 4. června 2014

Ukončovací lišta hliník

Hliníková ukončovací lišta - 25x15mm - m. Ukončovací lišta tvar L, hliník , výška mm, délka 2cm. Ochranná lišta proti mechanickému poškození hran obkladů a dlažeb. Ještě nejste naším zákazníkem?


Umožňuje přechod mezi dlažbou a jiným materiálem.

Dále je vhodný pro ukončení . K zakončení dřevěných podlah tloušťky mm. Materiál: AE hliník přírodní matně eloxovaný. ACP - čtvercový hliníkový profil.


Nový hliníkový ukončovací profil má využití jako jeho plastové . Navíc přechodové a ukončovací lišty za trvale. Silvadec hliníková ukončovací lišta x 37.

Lišty , profily,Dilatační profily,DITRA,Flexi ohebná lišta ,Kovové lišty ,Plastové lišty , Vanová lišta. Pro tloušťku dveří - mm. Ve tvaru U Eloxovaný hliník TopLine M Snadná cesta k posuvným . Můžete koupit v našem obchodě od 2Kč.


Mezi ty nejlepší se řadí - obkladové lišty , ukončovací hliníková lišta k obkladům profil L pod obklady, hliník. Elexovaná povrchová úprava spočívá ve vytvoření ochranné vrstvy oxidu hliníku na upravovaném povrchu. Schodová lišta ukončovací profil (prahový) 5mm Dural elox délka 1m.


HAVOS ukončovací lišta flexi hliník 10mm 250cm. Jsou ohebné a dobře tvarovatelné. Použít je můžete jako rohový profil, ukončovací lištu , nebo třeba k upevnění . Třídit podle: Realizační doba vzestupně. ELOX 32Kč Zobrazit produkt Al „U“ profil s prodl.


ELOX 34Kč Zobrazit produkt Al „U“ profil s prodl. Obkladové lišty a profily jsou nedílnou součástí každého obkladu či dlažby, díky níž. PVC, slouží především jako ukončovací lišty k.

Lišty k obkladům nabízíme (kovové nerezové, hliníkové , mosazní i plastové aj.) . Lišta k ukončení nopových folií s. Guttaprofil ALU U elox ukončovací hliníková lišta eloxovaná bez okapničky určená k zakončení dutinkových polykarbonátovvých desek. E-shop, export, import, výroba a velkoobchodní prodej - lišty , interiérové,. Určená pro uzavření a zakončení dutinkových desek. Příslušenství pro polykarbonátové desky.


Nabízím i 2ks nerezové lišty 15mm ). PVC, hliníku ( hliníkové profily), mosazi a nerezi . Schodové lišty z eloxovaného hliníku , v rozměru 25×mm, samolepící, věrně. Podlahové lišty hliníkové , samolepící, ukončovací , s nivelací max.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky