pondělí 2. června 2014

Parafínová vana akce

Parafínová kompletní sada pro péči o ruce a nohy. Léčba parafínem optimalizuje péči o kůži. Parafinové zábaly se používají k úlevě od bolesti . Funkce parafínu v soubě spojuje léčivé a . Základní sada s obsahem parafínu 4ks.

Pro úpné naplnění parafínové vany je třeba kg parafínu, který vystačí na cca - použití. Vana je vhodná také pro nohy. K provozu parafínové vany je zapotřebí kg parafínu,. Příslušenství: 1x450g parafínu, froté rukavice nebo botičky, mřížka.


Profi parafinová vana GIOVANNY 220W. Profesionální parafinová vana určená pro zábaly na ruce. Kup teď 1Kč s dopravou 2Kč. Vanička pro parafinové zábaly s příslušenstvím.

Balení obsahuje: parafínovou vanu. Do vany doporučujeme dokoupit - 4ks parafínů, ať vanu zaplníte, až po rysku. O násJak nakupovatObchodní podmínkyZásady ochrany osobních . Nabízíme také parafínové vany pro krásné a hladké ruce.


Vše pro parafínový zábal na ruce - parafínová vana , parafín, rukavice. Vaše ruce budou krásně jemné. Akce Novinka Doprava zdarma Efekt lupa.


Po provedení parafínového zábalu je kůže Vašich dlaní . Prosím, použijte minimálně znaky! Váš nákupní košík je prázdný. Zařízení pro parafinové zábaly na ruce a jiné části těla.


Efalock - parafínová vana Belmano - změkčuje kůži na rukou, loktech a chodidlech - balení 60ks jednorázových sáčků na ruce - balení 60ks jednorázových . Pro suchou, ochablou, ztvrdlou, . Do vaničky se vkládá parafín, cca 2kg, který se ohřeje na cca 53stupňů a následně aplikuje. Světelná terapie, parafínové zábaly, perličková koupel nohou, infrasauna, hydromasážní vana , depilace, pedikúra, gelová modeláž. Vybírejte ze spolehlivých parafínových van, které udrží vosk při stálé teplotě a.

Ohřívač parafinu SADA 150W - parafínová vana - parafínové zábaly - Sada. Kosmetický parafín nejvyšší kvality. PARAFÍNOVÝ SYSTÉM,PÉČE O RUCE A TĚLO.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky