pondělí 2. června 2014

Prodam prepazku do vany

Přepážka do vany , která změní běžnou vanu v dětskou vaničku! Ušetří až litrů při každém koupání! V porovnání s běžnou dětskou vaničkou je velice . Autosedačky Baby monitory, chůvičky Dětská literatura Hračky Hlídání dětí Chodítka a hopsadla Kočárky Kojenecké potřeby Kola Nábytek pro děti Nosítka . Připojte se na dětský bazar eMimino a nakupujte, prodávejte tam, kde to žije. Nebo zadejte inzerát zdarma a rychle prodejte nepoužívané zboží na největším internetovém bazaru. PRODAM PUZZLE SIPKOVA RUZENKA.


BabyDAM přepážka do vany – oranžová vytvoří z každé vany dětskou vaničku. Materiál je pružný, takže se přizpůsobí jakékoliv šířce vany. Vhodné pro děti od narození do let.


Baby Dam - Praha inzerce, prodám Prodám přepažku do vany Baby Dam. Je ve výborném stavu v originální krabici(viz foto). BabyDam přepážka velice skladná, flexibilní, vhodná do každé vany běžného typu. BabyDAM - přepážka do vany , která změní běžnou vanu v dětskou vaničku!


Prodám kompletní sadu gumových koberečků a vaničky do škody Fabie combi I. Sada je zánovní a nepoškozená. Srovnejte ceny produktů internetových obchodů. Nově přehlednější a rychlejší.


Přepážku lze také použít jako podnos či stolek do vany , který je možno umístit . Fotka Stolního fotbáleku Roberto sport přepážka na míčky. Kancelarsky nabytek za odvoz Prodám rohový psací stůl Galant a zásuvkový díl na kolečkách.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky