pondělí 23. června 2014

Tlakové myčky náhradní díly

V našem e-shopu nabízíme nejprodávanější náhradní díly na námi prodávané výrobky. V případě, že jste Vámi požadovaný náhradní díl nenalezli, nebo máte . Zde můžete nalézt nejběžnější náhradní díly pro stroje Nilfisk-Alto (Wap), Kranzle , Karcher i jiné. Pokud zde Vámi hledaný díl nenaleznete, neváhejte.


Ke kompresorům NUAIR zajišťujeme kompletní záruční i pozáruční servis a náhradní díly.

Naše provozovna se nachází v Jablonci nad Nisou. Příslušenství pro wapky - vysokotlaké čističe. U nás můžete zakoupit téměř každý náhradní díl na stroje Kärcher, který potřebujete k opravě nebo údržbě Vašeho stroje.


Originální náhradní díly a příslušenství . MIVA Bílovec nabízí tlakové myčky s elektrickým motorem Michelin, které patří k nejlepším na trhu. Vyberte si proto příslušenství a náhradní díly Kärcher od nás. Autorizovaný eshop prodávající Bosch nářadí vrtačky, brusky, kladiva , aku .

Potřebujete originální náhradní díly pro váš čisticí stroj KÄRCHER? Náhradní díly JAWA, BABETTA, PIONÝR. Rozmanitá řešení pro ulehčení práce, rozšíření pro speciální čistící práce. U nás si můžete zakoupit téměř každý náhradní díl na stroje Kärcher, který potřebujete k opravě nebo údržbě Vašeho stroje. Plastová pistol k tlakové myčce Bosch AQT.


Prodlužovací tlaková hadice Bosch 10m pro myčky AQT. Vysokotlaké čističe, nebo jinak vysokotlaké myčky, jsou perfektním. Tlakové myčky , nebo-li vapky na auta, chodníky apod. Ke všem tlakovým myčkám v naší nabídce dodáváme dostupné náhradní díly a příslušenství.


Je zajištěn záruční servis a opravy po uplynutí záruční doby. Zabýváme se distribucí náhradních dílů a příslušenství čisticímu zařízení pro. Nebo zadejte inzerát zdarma a rychle prodejte. EXTOL PREMIUM myčka vysokotlaká se sam. Benzínové a naftové tlakové myčky.


Na našem e-shopu naleznete také široký výběrbenzínových a naftových tlakových myček. Tlaková myčka Aquatak 1je určena pro všechny čisticí práce.

Dobrý den, náhradní díly lze poptat v autorizovaném servisu, . NÁHRADNÍ DÍLY PRO PISTOLI CDR. Při koupi tlakové myčky se zaměřte hlavně na materiál čerpadla. Ale hlavně mi vadí, že náhradní díly prodávají jen v setech za nehorázné peníze.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky