čtvrtek 5. června 2014

Řadové svorky na din lištu

Svorkovnice, svorky řadové na DIN lištu. Propojky, středové a koncové přepážky, řadové svorky. Svorka pro upevnění na lištu DIN mm.


Technické parametry: Napětí: 4V Proud: A Průře. Minisvorky: s uchycením na lištu DIN zemnicí,.

Schneider Electric NSYTRAABNacvakávací zarážka na 15mm DIN lištu (obj. mn. 50ks. Kč (€).


Aké svorky by ste odporučili pre spojenie N a. Jak se přesně nazývá svorkovnice (do DIN lišty )? Zastupujeme značky WAGO, PHOENIX CONTACT. SOS electronic - distribuce . Radová svorka pre fázový vodič, na DIN lištu , skrutk. Koncová deska - Na DIN lištu svorkovnice typu WT WT - 1 barva šedá . RSA na DIN lištu pro napojení vývodů z rozvaděče nebo jen pro propojení vodičů v rozvaděči na DIN liště.

PE řadová svorka pro montáž na lištu DIN. VikingTM řadové svorky šroubové. Linergy šroubová svorka - body - 5mm² oranžová. PE vodič, svorka PE je spojená s DIN lištou. Koncovka 9na DIN lištu pro řadové svorky Elcon - Ereka.


Základem každé elektroinstalace jsou řadové svorky na DIN lištu a průmyslové konektory. Prodáváme svorky a konektory značky Wielan které se vyznačují . Používá se převážně v rozvaděčích, kde vodiče jsou zakončeny na řadových svorkách , proto je určena k montáži na DIN lištu. Nabízíme šroubové a pružinové.


CLIPFIXbrzda na DIN lištu. Free delivery on eligible orders. Order by 8pm for same day dispatch. Svorky a konektory na desky plošných spojů.


NSYTR nacvakávací zarážka 2mm pro lištu DIN 15mm. Oproti řadě 2se liší tím, že mají vstupní otvory pro vodiče . WAGO svorky jsou bezšroubový druh svorek s pružinovým spojem, řadové svorkovnice na DIN lištu mohou mít pružinové i šroubové svorky.

Nutnost ukončovací přepážky, ano. Způsob montáže, upnutí na DIN lištu. Montážní lišta, TH 15x TH 35x15 . Používá se hlavně v rozvaděčích, proto jsou svorky určeny k osazení na DIN - lištu.


Přichycení na DIN lištu je mnohem pevnější, a to díky vylepšenému mechanickému uchycení.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky