středa 25. června 2014

Umyvadlová výpusť s táhlem montáž

Postup, jak snadno nainstalovat pákovou umyvadlovou baterii. Doporučujeme svěřit montáž odborné instalatérské firmě. U baterií s ovládáním výpustě , nainstalujte přiloženou výpusť.


Vodorovné táhlo výpustě pro-. Víte, jak namontovat umyvadlovou baterii? S naším video návodem snadno zvládnete namontovat umyvadlovou baterii.

Precizní umyvadlová výpusť v chromovém provedení s ovládáním pomocí táhla. Instalatéři nemají výměnu stojánkové umyvadlové baterie rádi, přitom tuto. Pozor - pokud při montáži vytlačíte jeho přebytky na chromované povrchy a. Finále: Vylaďte“ systém uzavírání výpusti (v našem případě táhlem ). Skladem, ihned k odběru ks. Uzavíratelná kulatá umyvadlová výpusť POP-UP, malá zátka - chrom.


Baterie pro montáž do otvoru v umyvadle, dodávané ve variantě bez výpusti , s automatickou výpustí (ovládání táhlem ), nebo s výpustí klik-klak. Výpusť je spojka mezi umyvadlem (bidetem, vanou) a sifonem. Umyvadlové stojánkové baterie jsou již namontovány .

První možností je použít vodovodní baterii s automatickou výpustí , která umožňuje pohodlné uzavírání odpadu umyvadla pomocí táhla , které je umístěné na . Náhradní díl - výpusť umyvadlová kovová. Jika instalační sada pro montáž umyvadel s krytkami bílá. Vás nebude otravovat nepohodlné ovládání zátky pomocí táhla u baterie.


Automatická umyvadlová výpusť. Hrnkový sifon se snadnou montáží. Odtoková souprava Push-Open s táhlem pro umyvadlové a bidetové baterie. A Upevňovací podložka - plastová v případě montáže na nerezové povrchy, např . Technické specifikace umyvadlové baterie Hansgrohe Logis ComfortZone 100.


NEO YL116-Imperial vodovodní baterie umyvadlová stojánková s výpustí a táhlem. Keramická kartuše: mm Součástí výpust a táhlo. Záruka let Ravak SUZAN SN 011.


AKCE sleva na montáž tohoto výrobku naší firmou. Bohatý výběr produktů Sapho , Jika, Alcaplast, Hansgrohe a dalších. S výpustí ovládanou táhlem a montážní sadou včetně hadiček.


Montáž různých umyvadlových.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky