úterý 3. června 2014

Noria tavíkovice

Aktuální ověřené informace: adresa, telefon, e-mail a provozní hodiny NORIA , s. Významný český výrobce, specializující se na design, výrobu a prodej čerpadel a čerpacích systémů určených do studní, vrtů a pro tlakovou kanalizaci. Volná pracovní místa MPSV, Firma: NORIA s. Povolání: Ostatní strojírenští technici. Volné pracovní místo pro pozici servisní technik pro čerpadla na plný úvazek ve firmě NORIA s. Odpovězte na inzerát a získejte novou . Kompletní služby v oblastech. Ovládací automatika NORIA s barevným dotykovým displejem a akustickým alarmem.


Vřetenová kalová čerpadla Noria LUCA, kompletně vyvinutá a vyráběná v České. Velikost firmy: - 1zaměstnanců. Nabídka zaměstnání firmy Noria. Naším cílem je nabízet čerpadla a čerpací systémy na nejvyšší technické a užitné.


Práce, zaměstnání, volná místa, brigády, jobs, volné pozice. Tavíkovice - český výrobce čerpadel, hledá pro rozšíření týmu . Výrobek název: Super tichá automatická vodárna typ: SSA. AISI 3zbývající kovové součásti nerezová ocel třída AISI 340.


Veřejně dostupné informace o firmě NORIA s. P-B, samostatnost, zodpovědnost, flexibilitu, praxe v servisní činnosti vítána Nabízíme: zázemí stabilní . S úsměvem se věnujete zákazníkům a projevujete zájem o jejich potřeby. Jste našim zákazníkům k dispozici a při jejich obsluze jste ochotný, nápomocný a. Někteří žáci zvládli i exkuzi ve firmě Noria v Tavíkovicích , kde vyrábí plastové nádrže na vodu a čerpadla. Noria se nachází v Tavíkovicích -jsme český výrobce čerpadel. V současné době bychom potřebovali nové pracovníky a rádi bychom . Výpis z obchodního rejstříku NORIA s. Požadujeme: minimální požadované vzdělání: Střední odborné (vyučen) Nabízíme: adresa pracoviště: NORIA s. Zabýváme se výrobou celonerezových čerpadel a příslušenství, technologií pro tlakovou . Alojamiento Moravia del norte - Alojamiento Moravia del sur - Alojamiento Paraíso Checo - Alojamiento Plzeň - Alojamiento .

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky