úterý 21. dubna 2015

Betonové roury dn 600

Průměrná doba životnosti betonových a železobetonových trub pro kanály na odpadní vody je počítána. Množství na kamion 24t: ks. Kanalizační systémy sestavené z betonových a železobetonových trub jsou.


DN (mm), stavební délka ( mm), celková délka (mm). Trouba hrdlová betonová je prefabrikovaná trouba z prostého betonu pro odvádění dpadních vo dešťových a povrchových vo zpravidla pro potrubí uložená v .

Detail položky - základní - Trouba kanalizační betonová Prefa Brno - kó. DN 6s výstelkou a vejčité trouby jsou. Prodáváme betonové skruže, betonové trouby, betonové kónusy, betonové poklopy a. Betonove roury o prumeru 50cm delka 5m kůsu.


Betonové prvky určené pro vedení povrchové a děšťové vody. PRODAM betonove ROURY o prumeru 50cm delka 5m kůsu. Přímá, válcová, hrdlová trouba s čedičovou výstelkou v úhlu 360°.

Používají se především pro kanalizační stoky větších průměrů, případně tam, kde. Kód produktu: HADE_600PTK -BS. Schéma ulošení kameninového potrubí na betonové sedlo.


Tyto webové stránky používají k poskytování služeb a analýze návštěvnosti soubory cookie. Informace o tom, jak tyto webové stránky používáte, jsou . V těsné blízkosti se nachází betonový propustek DN 30 který má zborcený. P-kroužky jako těsnící element pro napojení kameninových trubek do. DN dosahovat podle platných norem na kameninu ±( DN 200) až ±mm ( DN6). Formy na železobetonové kanalizační a odvodňovací dílce.


Použití: Dvojitá forma na štěrbinové roury je určena k výrobě štěrbinových rour profil I. PEHD) ovinuté PP profilem, v profilech DN. BKK-těsnící element ( hrdlové těsnění ) k zabudování do betonové šachty. DN 1- 6(kamenina do DN 500).


DN - 6mm šachtová vložka betonové potrubí int. Voda protéká pod zbývající částí rour a pod opěrami. Pro převedení dešťových vod přes silnici je navrženo betonové potrubí DN 600.

Na každé straně silnice bude v nejnižším místě žlabu osazen lapač splavenin . Roury ,tvarovky,potrubí,šachty, betonové zboží,poklopy,. Drenážní potrubí DN 200-návin PE černá empty. Betonový zoznášecí prstenec slouží k roznesení zatížení na poklop šachty.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky