čtvrtek 16. dubna 2015

Plastový organizér na boty

Obsah balení: 1x plastový organizér na boty. Organizér na boty má šest přihrádek pro šest párů bot. KRABICE NA BOTY PLASTOVÝ ORGANIZÉR Průhledná krabice od bot - pomůže zorganizovat a udržet pořádek ve vaší kolekci obuvi. Tento plastový organizér vám ušetří spoustu místa, nervů a ztraceného času!


Skvělá pomůcka do domácnosti! Díky němu ušetříte ve vašem botníku až polovinu . Chcete více místa v botníku nebo skříni? Náš plastový úložný organizér na obuv, tenisky, boty nebo papuče to zvládne. Získejte během chvilky dvojnásobný . Představujeme vám praktický doplněk do každé domácnosti. Plastový organizér, který dodá vašemu botníku řád!


Pořiďte si perfektní vychytávku v podobě plastového organizéru na boty ! Dodá vašemu botníku přehlednost a pořádek! Praktický plastový stojan na boty. V botníku zredukuje množství místa potřebného. Maximální nosnost poliček: 10kg.


Ale kam s nimi, když už se střevíce povalují všude a máte . Každá bota je uložena jednotlivě v oddělené sekci, máte tak jistotu, že se o sebe nebudou zbytečně . Je praktickým pomocníkem do každé šatny, předsíně či chodby. Smartshop Botník BEKIM plast. Rozměry: ŠxHxV: 96x37x1cm. Závěsný organizer BALVI Cabinet Door Organizer - BALVI Cabinet Door Organizer - závěsný organizer.


Dámy, máte spoustu bot a střevíčků, že už nevíte kam s nimi a neustále nějaké hledáte? Máme pro Vás šikovnou krabici na boty dámskou, která Vám pomůže . Stojan na úsporné a šetrné skladování obuvi a bot z kvalitního odolného plastu. BEKIM ORGANIZER NA TOPANKY VSTCIERNA PP.


Lze na něj zavěsit klasické boty , botasky, pantofle nebo sandály. Okamžitě získáte malých poliček navíc. Přenosný organizér na boty - párů.


Krémový organizér z topolového dřeva Livin Hill Rimini. Celý stojan snadno sestavíte díky plastovým spojům, které jsou součástí balení.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky