pátek 10. dubna 2015

Topné kabely na střechu

Topný kabel zajišťuje temperování a vyhřívání okapu, svodu a střechy. Tak je zajištěno neustálé odtávání sněhu a odtok vody. Topné kabely SHTL lze použít také pro ochranu potrubí, vjezdů a chodníků . Ochrana okapů, svodů a detailů střech.


UV záření, určené pro ochranu okapů, svodů, úžlabí a střech proti sněhu a ledu.

Dále se často vlivem neprůchodného okapu sníh a led hromadí na střeše a při tání . Elektrické topné rohože a topné kabely určené pro podlahové topení nebo jako ochranné. Tání a opětovné zamrznutí ledu může poškodit střechy a okapy. Nejpoužívanější aplikací v novostabách je instalace topných kabelů do žladů, svodů a na okraje střech.


Zde topné kabely fungují jako prevence . Vytápění se provádí speciálními topnými kabely , většinou dvoužilovými, které jsou. Ty se zaháknou za vnitřní část žlabu, která je blíže střechy , .

Odvod srážek ze střech může v zimě způsobovat problémy. Máte problémy se zamrzlými okapy, zatékáním do střechy vlivem zamzlých okapů? Instalované topné kabely ve žlabech, svodech a na okrajích střech zajistí v . Kdy doporučit automatický systém ochrany střech a okapů.


Minule jsme si řekli něco o tom, jak bojovat proti ledu a sněhu v okapech a na krajích střech. Ve výjimečných případech se topné kabely připevňují i přímo na okraj střechy. Topný systém DEVI není jen podlahové vytápění v rodinných domech, ale také . To znamená že kabel půjde okapem tam a zpět. Topný okruh s ochranným opletením pro ochranu okapů, svodů a střech před sněhem a ledem - plášť kabelu je opatřen ochranou proti UV záření. TO-2R dvoužilový odporový topný kabel.


SR samoregulační topný kabel kompletní montážní. Dodáváme a instalujeme topné kabely do žlabů, svodů, případně i do úžlabí a na hranu střech. Zamrzáním dochází jak k poškozování samotných okapů a žlabů, . Speciální topný kabel ESOHC je určen pro instalaci na střechy , okapy a okapové svody a zabraňuje tak tvorbě nebezpečných sněhových nánosů, rampouchů a . Smlouva byla uzavřena bez výběrového řízení v souladu se . Při správném návrhu, instalaci a .

Zajímalo by mě jakej kabel koupit. Střecha je rovná , délka okapu 12m a délka svodu 6m. Kabel je dvoužilový s plným .

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky