čtvrtek 16. dubna 2015

Výklopný pařák na brambory

Pařáky na brambor na tuhá paliva 1litrů objem s rourou. PAŘÁK je výklopný kotel smaltovaný s přetlakovou pojistkou a obsahem litrů. Výklopný kotel je žárově zinkován, s přetlakovou pojistkou a šamotovým topeništěm. Prodám nový, nepoužitý pařák NA brambory P65. Zabijačkový kotel na ohřev vody.


Vlastní kotel je uchycen na stojanu a je výklopný. Kotel zabíjačkový - pařák 80l výklopný CELO-nerezový VR INOX. Vložka na brambory smaltovaná do pařáku (kotle) litrů.


Výrobek slouží k ohřevu vody, k tepelnému zpracování brambor a také pro přípravu krmiva. Objem kotle 065m3(65l) Jmenovitý tepelný. Výklopný pařák s měděným kotlem a ocelovým topeništěm je vhodný na. Je vhodný také k vaření řepy, brambor , pro ohřev vody nebo jako zavařovací hrnec. Pařák brambor – pozinkovaný, výklopný.


Nabízíme ke koupi pařák na vaření brambor. Poptávka: výklopný pařák na brambory nebo brutar, Jihlavsko - již před vámi poptával zákazník na AAApoptávka. Zkuste to také, služba je zdarma.


Inzeráty brambory prodám - aktuální inzeráty na Sbazar. Kč , Hustopeče kotel na brambory prodám výklopný kotel na vaření. Označit špatný inzerát Chybnou kategorii Ohodnotit.


Zabíjačkový kotel - pařák o objemu litrů, výklopný , se smaltovaným kotlem. Pařáky , kotle na brambory , brutary, pařák na brambory , kotel na brambory ,. Varianty kotle jsou buď výklopný , nebo s vypouštěcím ventilem. Velmi zachovalý výklopný pařák na brambory objem 100l. Nabídka Chybný inzerát Chybná kategorie.


Zachovalý výklopný pařák na brambory. Pár slov o obchodu či obchodníkovi: Registrujte si u nás zdarma vlastní obchod a využijte .

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky