pondělí 27. dubna 2015

Bombička na nafouknutí kola

BBB COSlimKit BMP-37( bombička ). Kompaktní a lehká CObompička na pumpování kol, která je ideální pro instalaci na rám nebo sedlo. Ventil se zesílenou gumovou hadicí pro usnadnění huštění plášťů a duší na jízdní kola. Apple, k tomu musíš pořídit i komplet.


Mini pumpa na bombičky COpro snadné a rychlé nafouknutí kola.

Zdá se vám to mnoho za jedno nafouknutí kola ? Tip na pumpy - TIP OD ŠTĚRBA KOLA. Missing: bombička ‎ nafouknutí foukání co bombičkou: Motorky BMW GS - vše o motocyklech BMW řady. Držák bombiček Zéfal COHolder Držák bombiček Zéfal COHolder. Univerzální držák bombiček (2x 16g bombička ). Regulátor na plnící bombičku.


Bombička pro nafouknutí kola.

Zefal COCartridge 16g bombička. Závitová CObombička vhodná do hustilek Zefal. Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.


CO₂ umožňuje hustit na různý tlak dle typu pláště. Missing: nafouknutí Test: SKS Airbuster - nezbytný doplněk každého enduro závodníka. Pokud je zajištěna, bombička je blokována a není možné ji zašroubovat až na doraz, až k trnu.


Nástavec Oxford OFVP9Valvena ventilek pneu, zahnutý 90°. Přípravek SLIME na opravu bezdušových pneumatik 237ml. Akční nabídky Saqlangan nusxasi Shu sahifani tarjima qilish. Rádi Vám poradíme na eshopu online přes chat nebo na prodejně. Dobrý den, bombička vydrží na nafouknutí cca běžných 1-duší.


Funguje se závitovými CObombičkami, jedna g či g bombička je součástí balení. Pumpička pro extra rychlé, snadné a kontrolované nafouknutí kola pomocí CObombiček. Dovážíme a prodáváme helmy (přilby) na motorku,.


Součástí balení jsou 2x 16g bombička.

COpumpu, dvě montpáky, dvě 16g COnáplně a držák na sedlovku. Air Booster Race Pod je kompaktní a zcela soběstačné sada pro nafouknutí kola. Ideální pro nafouknutí velkých MTB pneumatik.


Náhradní náplň se závitem pro COpumpy. Tak jsem hledal prave pumpicku na stlaceny CO2. Velikost bombičky je asi jako bombička do syfonových láhví, adaptér jako delší čepička na ventilek.


COBBB - BMP-Airtank XL - 25g - BBB - vše pro jízdní kola , motocykly a automobily. Beto 0je kombinovaná pumpička na bombičky CO nebo lze použít jako klasická ruční.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky