středa 22. dubna 2015

Sací hadice na vodu

PVC hadice s plastovou spirálou pro lehké sání a transport kapalin, k dopravě neabrazivních tuhých látek v. Odlehčená spirálová hadice přizpůsobená na. Další využití na vakuové pumpy, zemědělskou techniku, závlahové systémy, přečerpávání . Na jedné straně hadice je sací košík, aby se do čerpadla nedostaly. Může přepravovat sladkou a mořskou vodu , odpadovou vodu , hnojiva, chemické roztoky, . Konekt-HK - Flexibilní Sací PVC hadice se spirálou, na sání vody, kapalin a kalů.

Tlaková a sací hadice pro kapaliny. Sací hadice vyrobená z měkčeného PVC. Je vyztužena spirálou z tvrdého PVC, která zaručuje tvarovou stálost.


Tubi Italia Bohemia je český výrobce hadic. Beztlaká nebo nízkotlaká hadice na kapaliny, vodováhy. Zahradní hadice na vodu , sací hadice k čerpadlu, průsaková porézní hadice, zahradní navíječe na hadice.


Použitá výztuha, spirála z tvrzeného PVC - . PVC hadice s bílou vnitřní vrstvou a vnějším pláštěm v barevné kombinaci zelené se žlutým podélným pruhem.

Vyztužená vysokopevnostním PES vláknem. SACÍ HADICE 1- tlakosací hadice na vodu. Description Plovoucí tlaková a sací hadice na čištění bazénů a na cirkulaci vody. Voda je jedno z nejčastěji přepravovaných médií.


Dá se říci, že neexistuje nic jako speciální hadice na vodu. Hadice pro vodu, kapaliny a vzduch. Vždy jde o hadice , které jsou určeny pro dopravu.


Sací a tlaková hadice na vodu , přírodní kapalná hnojiva, kaly , fekálie a mírně kyselé roztoky. Vyrábíme a dodáváme hadice zahradní, průmyslové, hadice sací k čerpadlům, pračkové hadice přívodní a odpadní,. Po naplnění vodou se automaticky prodlouží téměř na trojnásobek své. Speciální sací hadice pro zahradní čerpadla nebo vodárny. Vnější průměr mm (závity 1).


Průmyslové flexi hadice oplet pozinkovaná ocel. K dipozici dvě základní varianty: Přímá - na jedné . Spirálová hadice odolná podtlaku, metrové zboží pro individuální potřebu délky. Na slunci neblednou, obstojí i při používání v těch nejnáročnějších podmínkách.


ELPUMPS sací hadice 7m najdte na Digiboss.

Ochrana proti vniknutí vody je většinou omezena jen na déšť či stříkající vodu , někdy ani to ne. Tabulka odolností hadic na běžné chemikálie. Přehled dodávaných průmyslových hadic.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky