čtvrtek 16. dubna 2015

Pařák na brambory nerez

Spodní díl je vyroben z černého plechu o síle mm, topeniště mm, rošt je litinový. Vložky jsou z nerezu nebo pozink. Pařák , kotel na brambory - NEREZ l. Kotel zabíjačkový - pařák 80l výklopný CELO-nerezový VR INOX.


Průměr kouřového hrdla 125mm.

Prodám nový, nepoužitý pařák NA brambory P65. PAŘÁK NA TUHÁ PALIVA P - II. Využití: Výrobek slouží k ohřevu vody, k tepelnému zpracování brambor a pro přípravu krmiva.


Je vyroben z černého plechu o síle mm . MAUVIEL Měděný pařák na brambory s nerezovou vložkou a nerezovými uchy zlaté barvy. Banquet Maestro Red 8dílná sada nerez nádobí. Mam tenhle pařák na zabijačku taky ale dělal jsem si ho celý z nerezu a myslim si že když bych v něm topil uhlim tak by asi dlouho nevydržel, . Objem kotle 065m3(65l) Jmenovitý.

Madlo ze dřeva - dovolí vám opřít se do mačkadla. Hrnec na brambory otočný červený Burgundy, Emile Henry. Srovnání cen výrobků v eshopech, vyberte si nejlevnější produkty v internetových obchodech. Inzeráty brambory - aktuální inzeráty na Sbazar. Kč , České Budějovice Šťouchadlo na brambory Nerez lešťená ocel . KitchenAid 3vrstvy nerez napařovací vložka do hrnce 24cm.


Splňujete-li všechny tyto podmínky, pak pařák vyndejte a začněte používat. Výborně se připraví na pařáku brambory , ale také chřest, brokolice . Brambory vař v normálním hrnci, nejlépe nerez , dej tam vodu, přisol a. Velikost: - 1l Materiál: - nerez , nebo smalt Množství: - ks Profil zákazníka: fyzická osoba z Libereckého kraje . Pařáček Tescoma PRESTO 24cm - Pařáček Tescoma PRESTO 24cm. Kráječ na vejce Toro 15x8cm nerez. Orion kráječ na knedlíky nerez 21x21cm. Výklopný pařák s měděným kotlem a ocelovým topeništěm je vhodný na.


Je vhodný také k vaření řepy, brambor , pro ohřev vody nebo jako zavařovací hrnec. Pařáky brambor - Ústí nad Labem, inzerce, prodám Nové pařáky brambor pozinkované nebo v nerez provedení s obsahem - 1l.

Pařáky na brambory , brutary a smaltové kotle na ohřev vody. Náhradní díly na lázeňská kamna: Válce smalt LK1a nerez Z1Topeniště. Pařáček slouží k napařování knedlíků, brambor , zeleniny apod.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky