středa 8. dubna 2015

Regulační klapka kruhová

Ovládání regulační klapky DAMplastové. Regulační klapka čtyřhranná těsná. U systému větrání s rekuperací se regulační klaka KSP používá např.


REGULAČNÍ KLAPKA KRUHOVÁ RKKM. TUNE-R-B je regulační klapka pro kruhové potrubí s plastovým ručním ovládáním a nízkou těsností (plášť typu. A, úroveň těsnění listu 1).

Použití: Slouží k zaregulování vzduchotechnických rozvodů nebo k uzavření jednotlivých větví. MLKR s ručním kovovým ovládáním - více informací. Kruhová regulační klapka K. Charakteristickou vlastností této klapky je . Vyústka nastavitelná 525x3do čtyřhranného potrubí, přívo dvouřadá, typ regulace R2.


Uzavírací a regulační čtyřhranná klapka. List lze seřídit v úhlu 0–90°.

DRE-C 3kruhový anemostatPříslušenství, distribuční elementy. Přívodní boxy jsou standardně s regulační klapkou , perforovaným plechem a konzolou pro . V této skupině zboží najdete kruhové zpětné klapky , regulační a těsné uzavírací klapky. Jako novinku jsme zařadili regulátor průtoku vzduchu RMA 125.


Vzduchotechnická regulační klapka DN 4s pneumatickým pohonem. KSP-1- regulační klapka s plastovým ovládáním,. Typ GD-klapka s kruhovým tělesem. Používají se k uzavření nebo k regulaci průtoku vzdušiny v potrubí.


Pro útlumy vibrací se vyrábí tlumící vložky čtyřhranné a kruhové. Klapky pro výbušné prostředí. Elektrická vzduchová klapka KRA 2průměr 250mm pro instalaci do kruhového větracího a ventilačního potrubí. Mtž vyústi čtyřhranné na kruhové potrubí do 0mks. Potrubí kruhové o rozměru do 8mm.


Mtž škrtící klapky do plech potrubí kruhové bez příruby D do 3mm. Proměnná state tohoto prvku ovládá polohu regulační klapky. V události onMousePress je skript, kterým lze klapku ovládat pomocí tlačítka myši.

Protidešťová žaluzie s kruhovým napojením průměr 160mm ks. Přetlaková klapka průměr 160mm ks. RKKTM 1- regulační klapka kruhová těsná slouží k regulaci průtoku vzduchu nebo k těsnému uzavření kruhového potrubí pomocí škrcení . Nasadíme objímky regulačních klapek , které stáhneme sponou. Předvrtáme do zdiva otvory o průměru mm pro natloukací hmoždinky pro přichycení regulační klapky ke zdi.


Povolte kruhový rámeček směrem doleva.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky