čtvrtek 9. dubna 2015

Termostatická hlavice m28x1 5

Termostatické hlavice Thera-se instalují na tělesa ventilů (TRV). Conecterm termostatická hlavice MYJAVA Mx adaptér THXF-VE. C, ochrana proti zamrznutí při teplotě . Pro termostatické ventily HERZ.


Obsahuje termostatickou hlavici s kapalinovým čidlem . Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie.

Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Redukce z termohlavice M30xna ventil o rozměru M28x, shodný s typem Herz. Hlavice thera termostatická Honeywell m. Elektronická termostatická hlavice EMO T 230V typ NC 1m. S kvapalinovým snímačom (hydrosnímač) a automatickou protimrazovou ochranou pri 6°C.


HERZ PICOLLO K set termostatickej hlavice M28x, s ventilmi, pre dvojrúrkové. Herz HLAVICE TERMOSTATICKÁ M28x, 5. Heimeier termostatická hlavice K bílá (M30x5). Bezdrátová termostatická hlavice -verze mini, M28x, , 2xAA, GHz.

Programovatelná termostatická hlavice eQ-N zajistí, že už nikdy nezapomenete vypnout topení a vy tak s její pomocí můžete svůj domov vytápět efektivně a. Danfoss RA a adaptér M28x,. Herz M28x, mm, Comap M28x, mm, Vaillant 3mm, Oventrop M30x0. Provedení plastová s kovovou maticí M28x, 5. OFF : hlavice je v tomto režimu trvale vypnuta (protizámrazová ochrana 3°C je aktivní).


Vždy používejte alkalické tužkové baterie x1. Radiátorové hlavice a ventily - to sú sady hlavíc a ventilov, ručné radiátorové hlavice ,. Také ventily Comap mají závit 28× mm, na který se osazuje redukce Herz:. Jaká je termostatická hlavice eQ-MAX! Vložte omezovací kolík těsně vedle nastavení č. Připojení převlečnou maticí M × (původní technologie Comap ( M28x, ). PROGRAMOVATELNÁ TERMOSTATICKÁ HLAVICE. Různé funkce pro zvláštní dny a . Ve spojení s radiátorovým ventilem regulují výkon otopných těles, . Salus termostatická hlavica TC TRV22.


SALUS TRV28RFM bezdrátová termostatická hlavice. HRje elektronická termostatická hlavice s moderním designem. Living Eco a Living Connect na ventilová tělesa s připojením typu M28x,.

Společnost COMAP nabízí dva rozměry závitů pro připojení hlavice na ventil. Ventily a tedy i hlavice se vyrábějí se závitem M28x, a M30x5.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky