pondělí 13. dubna 2015

Drtič větví půjčovna ostrava

Půjčovna zahradního nářadí a strojů Ostrava. Pracuje v maximální míře bez zablokování. Drtič zahradního odpadu do síly větví mm. Pro úpravu trávníku půjčujeme sekačky, traktory, křovinořezy a vertikutárory.


Na úklid zahrady máme vysavače listí, drtiče zahradního odpadu, nůžky na živý plot.

Naše pobočky se nachází ve městech Ostrava , Frýdek-Místek, Havířov, Karviná, Nový Jičín, . Elektrický drtič větví a zahradního odpadu slouží k vytvoření mulčovací kůry a nebo uložením do kompostu. Prostřednictvím rozsáhlé sítě partnerských půjčoven , si můžete štěpkovač. Stavební stroje, přídavná zařízení a lehká mechanizace: prodej, servis, půjčovna , bazar. Ideální je štěpkovat větve čerstvé.


Odešlete Vaši rezervační žádost online. Zaměstnanec OBI prodejny, Vás bude kontaktovat, aby s Vámi probral všechny detaily. Nářadí, zahradní technika - Prodej, servis a půjčovna nářadí.

Ostrava - Martinov Otevřeno: Po - Pá 7:- 17:hod. Aktuální nabídka a ceník půjčovny nářadí a zahradní techniky. V rámci zahradní techniky je pak možno zapůjčit sekačky, vertikutátory, drtiče větví a další techniku. Pro bližší informace prosím kontaktujte naší prodejnu v Ostravě , kde Vám . Zákaznici HORNBACHu si mohou splnit výhodně i své dlouho.


Navštivte naše webové stránky. Větvě se po rozdrcení dále zpracovávají na malé štěpky. Pro vyšší bezpečnost použití má tento stroj . Robustní a výkonný vertikutátor (provzdušňovač trávníku) Poháněn benzínovým motorem Briggs Stratton o výkonu HP Pracovní záběr prořezávacích . Nabídka kvalitních strojů, které neustále rozšiřujeme.


Poskytujeme odborné služby s lidským přístupem. Zahrádkářům nabízíme křovinořezy, řetězové pily, drtiče větví a plotostřihy. V Příboře provozujeme půjčovnu zahradní techniky.


Sazba za den znamená hodin. Tento drtič je silným a profesionálním pomocníkem připraveným kdykoliv odvést kvalitní práci na Vaší zahradě. Drtič SHARK kw je nejsilnějším dodávaným .

Drtič větví a štěpkovač VIKING GB 4C max. Ostravě - Martinově, kde nabízíme široký a neustále se. Jsme půjčovna stavebního nářadí, vibračních strojů, svařovací a zahradní techniky. Naší nabídku půjčovny jsme rozšířili o drtič zahradního odpadu ( drtič větví ), . Prodej, půjčovna , servis nářadí a stavební mechanizace.


Kapacita drcení větví o síle až mm. Praktický sběrný koš na l pro jednodušší zachycení rozdrceného materiálu. Odnímatelný trychtýř pro snadné plnění a .

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky