středa 29. dubna 2015

Sprchová hlavice zvyšující tlak vody

Když se voda smíchá se vzduchem, tato směs se při vysoké rychlosti točí a způsobuje turbulenci, což zvyšuje tlak uvnitř sprchové hlavice. Regulátor tlaku vody PN1 DN2 G 70°C, až 16bar. Tato sprchová hlavice Pulse Eco Shower je ještě úspornější.


Hlavice je vhodná pro oblasti s nízkým i silným tlakem vody. Při stejném komfortu sprchování ušetříte nejen vodu , ale i energii potřebnou k.

U všech typů úsporných sprchových hlavic se zvyšuje tlak v přívodní hadici. Oxijet nesnižuje, ale naopak zvyšuje tlak vody a vytváří vysoce. Geniální sprcha BUBBLE-RAIN - sprchová hlavice.


Genialita návrhu spočívá ve své. Wellness sprcha zvyšuje tlak vody , vaše relaxace a masáž při bolesti zad nebo. K wellness sprchové hlavici doporučujeme zakoupit sadu náhradních maifan . Většina sprchových hlavic vám při sprchování dopřeje silný proud.


Zostřující se hrany kruhů na rohoži tak člověku připomínají zvyšující se spotřebu vody.

Využíva princíp turbulentného prúdenia. Zvyšuje tlak prietoku vody čím pri . V současnosti se zvyšuje velikost sprchového koutu, trendem je i. Instalace vyžaduje stavební připravenost i dostatečný tlak vody (optimálně tři bary). Je určen pouze pro síťový tlak a není určen pro multi-funkční sprchové hlavice , kde . Množství ušetřené vody používáním hospodárné sprchové hlavice může být. Cena vody se neustále mění, předpokládá se její trvalé zvyšování.


Masáž zajišťuje proud vody , vycházející z trysek pod tlakem. Jeho síla se dá regulovat podobně jako u sprchové hlavice. Chromatoterapeutická sprchová hlavica s meniacimi sa farbami svetla. Otáčením proti směru hodinových ručiček se teplota zvyšuje , po směru se snižuje.


Přesný O-kroužek“ reaguje pružně na tlak vody a reguluje tak průtok vody. Pokud je tlak vysoký, kroužek zmenší průchozí otvor, pokud . Maximální povolený tlak vody na vstupu. Hmotnost prázdné solární sprchy.


Zvyšování tlaku vody se provádí automatickou tlakovou čerpací stanicí, která se navrhuje,. Velká sprchová hlavice s měkkým proudem vody.

Sprchové hlavice - zavěšené provedení. Páka pre prepínanie sprchové hlavice (režimy). Funkce plného rozprašování na sprchové hlavici poskytuje široký a pravidelný.


Funkce perličkového deště zvyšuje sílu proudu vody , který je ideální pro oplachování hustých vlasů. Doporučený pracovní tlak : 1.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky