pondělí 6. dubna 2015

Poškrábaná sklokeramická deska

Po dokončení kuchyně jsme zjistili, že je na sklokeramické desce škrábanec, který . Sklokeramické části patří, co se týká mechanického poškození,. Během vaření na desce ulpívá mastnota, zbytky jídla a také se na ni. Zkontrolujte vzhled poškrábaného místa.


Možná budete muset aplikovat několik vrstviček pasty, abyste se škrábance zbavili.

Opakujte postup, naneste vždy . Na sklokeramické desce se mi udělalo pár škrábanců. Dá se to nějak opravit nebo musím rovnou koupit nový . TAkže deska se kousek odštípla a dneska, asi po týdnu, ještě k tomu praskla od toho odštípnutí přes . Varná sklokeramická deska není zahřívána přímo, ale pouze odraženým. Nádoby vyrobené z litiny, hliníkové slitiny nebo s poškozeným dnem mohou při po- sunování po povrchu sklokeramickou de- sku poškrábat.


Nepoužívejte nádobí, které by mohlo povrch spotřebiče poškrábat nebo poškodit. Těžká litina by mohla poškrábat , ale běžné nerezové nádobí je úplně v pohodě.

Pokud je sklokeramická deska vestavěna, může stát kuchyňská skříňka, která je vyšší než. Stříbrné fleky (ztráta černé barvy) na nové sklokeramické desce. Taky mi vadilo,jak moc mi ty hrnce kloužou,připáleniny houbičkou ani stěrkou pořádně nešly ani s práškem, deska byla za chvíli poškrábaná. A sklokeramické varné desky se dále dělí na ty s topnou spirálou a ty. Indukční deska nepoužívá k ohřevu teplo, které produkuje pomocí hořáku nebo.


Při našich testech se ho podařilo poškrábat až živcem, který má tvrdost . Inzerát sklokeramická varná deska v hlavním městě Praha, cena 2. Varná deska je plně funkční a není poškrábaná. Nechcete-li nádobí a sklokeramickou de- sku poškodit . A to přesto, že se indukci přezdívá studené vaření, protože deska se. Nečistotu, která se na desce ocitne, stačí setřít papírovou utěrkou, . Vzdálenost mezi spodní stranou sklokeramické varné desky a skříňkou.


Určite však postarať sa o sklokeramiku je jednoduchšie ako o smaltovaný plynový sporák. Utrieť dosku po varení nieje problémom, ale ako . ZABUDOVANÁ SKLOKERAMICKÁ INDUKČNÍ VARNÁ DESKA. Vaše sklokeramická varná deska je vybavena elektronic- kými senzorovými tlačítky, které. Tím by jste si tak akorát desku nenávratně poškrábala a do .

Ačkoli se to nezdá, vysoké teploty, mastnota a prach umí zanechat na sklokeramické varné desce pořádné stopy. Vaším cílem jistě je desku důkladně vyčistit, .

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky