pátek 17. dubna 2015

Rozměry měděných tvarovek

Měděné tvarovky určené pro rozvod plynu, vody a topení – nyní za skvělé ceny! Katalogové číslo, popis výrobku. Oba výrobci jsou osvědčenými producenty měděných i bronzových tvarovek s několika . A - Oblouk 90° s konci na vnitřní a vnější pájení. Kolena - měděné tvarovky pájené.


K častému použití měděných trubek a tvarovek v oblasti plynových.

CU - měděné fitinky, BOMA Milevsko. Výběr ze sortimentu tvarovek. Pro použití v chladírenské a klimatizační. K dispozici je kompletní program tvarovek ke spojování měděných trubek s v. Měděné trubky lze pájet dvěmi různými metodami: pájení naměkko a pájení natvrdo.


Cínová pájka k pájení cu trubek a tvarovek. Jmenovité rozměry trubek vyráběné dle této normy jsou uvedeny v tab. Cu trubka , (cena za 5m), neposíláme ,jen osobní odběr.


Díky široké škále tvarů a rozměrů lze realizovat rychle a jednoduše jakýkoliv typ.

Měděné pájecí tvarovky díky speciálnímu těsnění umožňují dvojí použití, a to jak pro . U měděných a nerezových trubek dochází ke stlačování tvarovek s těsnícím. Tvarovky Geberit Mapress z mědi se velmi snadno lisují. Lisovací tvarovky na měděné potrubí. K instalaci se vám budou hodit měděné tvarovky.


Alternativně máme také v nabídce vodovodní trubky. Název anglicky: Copper and copper alloys - Plumbing fittings - Part 1: Fittings with ends for capillary soldering or capillary brazing to copper tubes. Tato brožura nabízí obecný celkový přehled o měděných trubkách a tvarovkách v systé-. Jmenovitá světlost (DN) rozměr DN (Diametre nominal) označuje jmenovitou. Rozměry jejich mezní úchylky.


Jako všechny lisovací tvarovky Mapress jsou také měděné tvarovky. Druhy materiálů pouŽívaných na potrubí a tvarovky 6. Vícevrstvé trubky a tvarovky pro vytápění. Polyetylénové potrubí a mechanické tvarovky.


Tato evropská norma stanoví materiály, montážní rozměry , mezní úchylky a požadavky na zkoušku tvarovek z mědi a jejích slitin s pokovením nebo bez něho. MĚDĚNÉ TVAROVKY PROFIPRESS S - PRO SOLÁRNÍ ROZVODY. Profipress S oblouk 90°, s SC-Contur.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky