čtvrtek 30. dubna 2015

Okapy montážní návod

Hledáte montážní návod k okapovému systému? Zde naleznete výčet technických informací a montážních návodů na okapové systémy od . Bez okapu by byl život domu těžký. Když je okap prorezlý, nebo jinak nefunkční, velmi často začnou stěny domu vlhnout. Tuto vlastnost ocení jak řemeslníci, pro které je montáž podobných systémů obživou, tak stavebníci, kteří hledají možnost úspor při stavbě či rekonstrukci domu, .

Video návod montáže okapního a okapového systému zdarma ke. Okapový systém SATJAM Niagara je kompletním systémem pro odvodňování střech. Díky jed- noduchosti montáže , kvalitě, trvanlivosti, barevnosti a cenové.


Správná montáž okapů , žlabových háků, svodů a dalšího okapního příslušenství. Důležité detaily spojování okapů , správné umístění kotlíku na žlab. Návod pro montáž plastových okapů MARLEY. Pokyny popsané v tomto návodu musí být bezpodmínečně dodrženy.


V opačném případě zaniká jakýkoliv.

Videonahrávku celé montáže najdete v sekci ke stažení. Montážní návod vhodný k tisku (ve formátu pdf) najdete v sekci ke . Plastové okapy MARLEY představují propracovaný a elegantní systém odvodnění střechy pro snadnou montáž s. Dovozce: Gutta ČR - Praha spol. Instalace okapového systému GMT . Návod na skladování a instalaci okapů a svodů MARLEY. Návody na montáž , technické listy, certifikáty, atesty, záruční listy a zkušební protokoly si vyžádejte u. Chcete si na domě namontovat okapy sami ale nevíte jak na to?


Podívejte se na tento praktický videonávod. Hned na začátku je třeba zodpovědět si otázku, kam chceme okap umístit, jaké jsou rozměry. Lindab přináší kvalitu a usnadňuje montáž. Pro ukázku montáže , jsme zvolili okapový systém s označením RainLine od společnosti LINDAB. Výrobce na svých webových stránkách uvádí, . Základem správného fungování plastových okapů je správná montáž.


Montáž plastových okapů se odlišuje od tradičních systémů. Plastové okapy Plastmo při montáži nevyžadují speciální nástroje, montáž okapů je rychlá a jednoduchá. K tomu jsme připravili obrazové návody krok po kroku .

Snadná montáž a demontáž se hodí například pro horské chalupy, kde jsou okapy namáhány velkým množstvím sněhu, a tak je mnoho . Montáž začíná přichycením prvního a posledního háku, mezi nimiž se. Extrémní barevná stálost a velmi snadná montáž - to jsou plastové okapy MARLEY. Při instalaci použijte podrobný montážní návod nebo instruktážní film. Technické podmínky skladování. Zboží musí být skladováno v souladu s obecnými předpisy o požární.


MONTÁŽNÍ NÁVOD PRO STŘEŠNÍ KRYTINU EVERTECH G EVERTILE. Tašky se kladou od hřebene k okapu ! Montáž latí začíná na okapové hraně, kde se zároveň s okrajem krokve. Jednoduchou instalací okapů v jakýchkoliv podmínkách Vám umožní široký sortiment háků DOCCIA.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky