úterý 7. dubna 2015

Nožní pumpa na kolo s manometrem

Hustilka nožní s manometrem 7MPa dvoupístová YATO. Nožní pumpa BETO s manometrem je moderní víceúčelová pumpa z tvrzeného. Kvalitní ruční pumpička s manometrem a maximálním tlakem 1psi. Pumpy na kolo Pro-T online prodej v e-shopu Cyklomania. Najdete u nás horská kola , silniční kola , dětská kola a mnoho dalšího.


SKS Multivalve Head Náhradní koncovka k pumpě.

GIYO GF-pumpa s manometrem. Na objednávku Dostupnost na dotaz . Pestrá nabídka pumpiček na kolo od značek Merida, Blackburn, Topeak a dalších. Nožní hustilka žlutá od firmy Olpran je vybavena manometrem. Lezyne CADDY KIT - COventilek s bombičkami.


Mini hustilka na kolo s možností uchycení na rám. Force - nožní pumpa digitální. Při výběru hustilky na kolo je nejdůležitější se přesvědčit, že hlava hustilky je kompatibilní s ventilkem, který máte na kole.


Pro použití v dílně nebo doma je samozřejmě nejvhodnější pumpa nožní , která.

Zobrazit hustilky s manometrem. Ted posledni pumpu s manometrem jsem kupoval cca rok zpet - author na vidlice. Manometr mám jak na velké domácí nožní pumpě tak na malinké cestovní. Otestuj jízdní kolo nebo elektrokolo na vlastní kůži! Výkonná nožní pumpa s manometrem a univerzálním ventilkem, . Pumpička na kolo Cyklistická hustilka dvoupístová Pro nafukování kol . Popis zbožíDotaz na produktNaleznete v kategoriích.


Pumpa na tlumiče Kellys Shocker 70. Využijte nabídku zahrnující hustilky na kolo nebo také: košíky na láhve, sedačky pro. Beto, robustní ocelové tělo, s manometrem , výška: 6mm, . Zjistit dostupnost na prodejnách.


Beto 0je kombinovaná pumpička na bombičky CO nebo lze použít jako. Velká pumpa BETO CMP-131AGs manometrem do vaší dílny- Stojanová . Stabilní nožní pumpa s manometrem v rozsahu – bar. Součástí balení jsou přídavné adaptéry pro huštění gumových . Zboží AUTHOR AAP Air Bar nožní pumpa z kategorie Hustilky - pro silniční i horské kolo.


Termín dodání: dostupnost na dotaz (obvykle 2-dny). Duše horského kola se fouká maximálně na PSI, kdežto u silničky je to až 1PSI. Plastová nožní pumpa s duální hlavou.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky