úterý 7. dubna 2015

Radarové splachování pisoáru

SLP radarový splachovač na liště pro pisoáry Nova Pro SLP 07S, 24V DC. Radarový splachovač pisoárů je jednou z posledních novinek, která splňuje nejvyšší nároky na hygienu. Díky radarovému senzoru splachují pisoáry jen po . Jika GOLEM pisoár s radarovým splachováním - bez zdroje. Pro splachování pisoárů se v současnosti instalují splachovače s infračerveným senzorem, piezo tlačítkem, radarovým senzorem nebo . Nabídka automatických pisoárových splachovačů.


Splachovače reagují na použití pisoáru automatickým spláchnutím. Parametry lze nastavit pomocí dálkového . Piosáry Nova (dříve prodávané pod názvem Fondo) a Nova Top s automatickým radarovým splachovacím systémem – kompletně skrytým v . Kolo NOVA pisoár přívod zadní automatické splachování. Pisoár s radarovým splachování Concept 1nabízí úsporné splachování jedním litrem vody.


Vlastnostiúsporné splachování jedním litrem vodyvlastní radarové čidlo je nalepeno na zadní straně pisoáru , pisoáry z této skupiny je nutno osazovat ve . CONCEPT 1Arkitekt, elektromagnetický ventil,. SANELA Pisoár Livo SLP 31RS s automat. Vlastnosti: - úsporné splachování jedním litrem vody - radarový splachova pro pisoár Golf - montáž podle šablony - celý splachovací systém je umístný za . Nova, Renova a Nova Top, elektromagnetický. Prezentace se věnuje účelu a použití pisoárů a bidetů pro předmět Technologie,.


Automatické splachování pisoárů. Splachovací systém je umiestnený za pisoárom a reaguje len na jeho použitie. Sanela - Pisoár GOLEM s radarovým splachovaním – komplet SLP 19RS . Radarová technologie splachování je doslova neviditelná – radarový splachovač je umístěn za samotnou keramikou pisoáru a obklad stěn tak . SLP 37R - Pisoár VILA s automatickým radarovým splachovačem úsporné splachování jedním litrem vody reaguje pouze na použití pisoáru. Radarové splachování pisoáru - reaguje pouze na použití pisoáru (vyhodnocuje změny, ke kterým dochází uvnitř pisoáru při průtoku kapaliny). Vlastnosti úsporné splachování jedním litrem vody radarový splachovač pro.


Doporučené příslušenství: Specifikace dodávky: - úsporné splachování jedním litrem vody. Kompletní sada automatického splachování pisoárů určená pro provedení se zadním oplachem. Reaguje pouze na použití (snímá a vyhodnocuje změny teploty tekutin v pisoáru ). Nereaguje na procházející ani blízko stojící osoby. DOKONALÁ HYGIENA Pisoáry koupelny, mozaiky A. Kč radarové splachování , SLP19RS, .

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky