středa 13. května 2015

Aetr 561

Sociální předpisy v silniční dopravě upravují doby řízení, bezpečnostní přestávky a doby odpočinku řidičů a jejich zaznamenávání. To be filled in by typing and signed before a journey. To be kept with the original control device records . AL PARLAMENTULUI EUROPEAN ŞI AL.


Az AETR: egy rövidítés, Francia mozaikszó: Accord Européen Transports Routiers. A nemzetközi közúti fuvarozást .

Europäischen Parlaments und des Rates. Porovnávacia tabuľka pracovného režimu pri vedení vozidla. Ukážka z knihy: Nažízení 5stanovuje pravidla pro doby řízení, přestávky v řízení a doby odpočinku řidičů zajišťujících silniční přepravu zboží a přepravu . EU a dále ve Švýcarsku, Norsku, Lichtenštejnsku a na Islandu. APEPENDIX OF THE ANNEX TO THE AETR.


AETR és munkaügy a gyakorlatban . Vor jeder Fahrt maschinenschriftlich auszufüllen und zu unterschreiben. Zusammen mit den Original- Kontrollgerätaufzeichnungen . Należy wypełnić na komputerze lub maszynowo i podpisać przed.

Od chvíle, kdy začnete práci (jízdu), musíte do 13ti (2x týdně do 15ti) hodin zastavit a udělat velkou pauzu. Information from the Commission . Dnevno vrijeme vožnje - više od sati. Period for which data have been analysed. CERTIFICAT DE DESFĂSURARE A ACTIVITĂŢII. ATTESTATION OF ACTIVITIES UNDER . Europos šalių susitarimas dėl kelių transporto priemonių ekipažų, važinėjančių tarptautiniais maršrutais, darbo.


Blanketten ska fyllas i på maskin och undertecknas före resan. Den ska förvaras tillsammans med färdskrivarens . Gelieve het formulier voor de rit machinaal in te vullen en te ondertekenen. Het moet samen met de originele tachograafgegevens op . Vyplniť strojom a podpísať pred cestou. Uchovávať s pôvodnými tachografovými záznamami, kdekoľvek sa ich uchovanie požaduje . CAPITOLUL II ECHIPAJE, DURATE DE CONDUCERE, PAUZE ȘI TIMP DE REPAUS Articolul (1) Vârsta minimă a conducătorilor auto este . It would be fine to add the real driving times to the game.


Rukověť řidiče pro země Evropské unie a Českou republiku. Attestation of activities under regulation (EC) No. Nižšie nájdete tovar v internetových obchodoch, ktorý zodpovedá vašej . Vozidla uvedená v článku (tzv. výjimky) nařízení 5nelze.

Doprava, na kterou se nařízení 5nevztahuje.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky