úterý 19. května 2015

Clage eshop

Usnadní nákup ohřívačů vody a jejich příslušenství on-line, s možností . Společnost PTÁČEK – velkoobcho a. TOPENÍ – PLYN – VODA – INŽENÝRSKÉ SÍTĚ . Elektrické průtokové ohřívače. Průtokové ohřívače Clage se vyráběji jako beztlakové pro jedno odběrové místo a jako tlakové pro více odběrových míst. Beztlakové modely MH, M SMB, .

Ohřev se zapne při průtoku vody ohřívačem. Ušetří až energie oproti běžnému. Kompaktní průtokový ohřívač vody včetně dálkového ovládání pro úsporný a pohodlný ohřev vody. Technicky nejdokonalejší řešení. Clage DSX elektrický průtokový ohřívač vody.


S15-U malý elektrický zásobník vody pro tlakovou instalaci s vnitřní nádrží z mědi. Rozsah dosahované teploty – 80°C. Clage Ohřívač průtokový MEND 5kW, 2V, s pákovou baterií. Cash on delivery or buy in installments, delivery to home or pick .

Versand frei Angebotsdetails. Ziskový eshop Tvorba webu - Studio Virtualis Olomouc. Topení - voda - plyn - odpady. CLAGE - náhradní díly, příslušenství. Clage digitálne riadený - digitálne riadený prietokový ohrievač s tepelnou poistko.


Expresné doručenie po Slovensku! Clage tlakový elektrický - výkon: kW, kW, kW, kW. Jsme kamenná prodejna i eshop.


Zabýváme se prodejem a servisem průtokových ohřívačů vody v zastoupení německé společnosti CLAGE. Výhradné zastúpenie nemeckej firmy Clage v oblasti predaja a servisu prietokových . Clage Kleinspeicher S5-U drucklos 5l 0kW 230V Durchlauferhitzer Wassererhitzer. Eshop prešiel certifikáciou nakupujbezpecne. Budeme rádi, pokud si pro nákup zařízení pro Vaši koupelnu vyberete právě náš e-shop.


Přejeme Vám příjemné nakupování, tým e-koupelny INPO. Určená pre zásobenie umývadiel a kuch. Explore La Tension, Les Puissances, and more!

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky