pondělí 4. května 2015

Plastový žlab pro koně

Nabízené krmné žlaby pro koně a skot od dánské firmy OK Plast jsou velmi kvalitní, odolné a trvanlivé výrobky, ověřené již desítky let farmáři celé Evropy. Tato velmi dobře tvarovaná novinka umožňuje snadnou čistitelnost a vysokou hygienu krmení. Domů krmné žlaby a koryta - žlaby pro koně.


Závěsný napájecí žlab pro skot, koně , ovce a kozy. Toto krmné koryto je vyrobeno z plastu zpevněného skelným .

Má závěsné háky a úchyt pro manipulaci. Stájní žlaby a přenosná vědra pro pohodlné krmení vašich koní. OK PLAST pro koně l, do boxu.


Krmný žlab rohový pro koně vyrobený z odolného plastu , s oblou hranou pro vyšší bezpečnost. Doprava zdarma Sleva pro registrované. Nájdete tu ponuku rôznych druhov napájačiek a žľabov pre kone.


K dispozícii je na výber zo stajňových napájačiek – napájačky, ktoré sú umiestnené v boxoch a. Pro krmení koní v boxech a výbězích.

Oblíbený plastový žlab určený pro montáž na stěnu. Krmné žlaby a koryta pro koně a prasnice. Minerální solný liz Solsel bez mědi pro ovce, kozy, koně , dobytek, prasata a zvěř kg - schváleno. Equitime - Jezdecké potřeby pro vás a vaše koně. Inzerát plastový žlab pro koně , pro hříbata v okrese Zlín, cena 249Kč, od vlastovka0na Sbazar.


Popis: Nový, netříštivý plast , s odtokovou zátkou. Plastový žlab pro koně rohový zelený l. Obrázky jsou pouze informativní. Pevný plastový žlab pro koně s objemem nádoby 1litru. Přenosný závěsný žlab o objemu l. Lze jej doplnit ochranným víkem, které zamezuje.


Potřeby pro chov koní a jezdectví. Rozměry žlabu : 3x 3x 230. Fitmin Dog Fitmin For Life KSelection Koně -Fitmin Horse Koně -Energys Solné Lizy-Osvior.


K mýtině, kde stály jednoduché dřevěné přístřešky pro koně , Ema a Filip dojeli. Stáje slouží jako domov pro naše koně.

Odolný přivrtávací žlab vhodný pro koně a větší hospodářská zvířata. Napáječka misková ECO, plastová , zelená. Rohový plastový žlab na krmivo. Míč pro koně na hraní Fun Ball Waldhausen. Vidle jsou určeny k místování koní na pilinách, jsou dostatečně trvanlivé a pružné.


Ohebné plastové vidlice omezují nebezpečí zranění koně , přesto ale . Míč na hraní pro koně je osvědčená hračka, která zabaví vašeho koně v boxe i ve výběhu. Misková napaječka plastová SBpro automatické napájení koní je vyrobena z . Požádáš, jestli mohou nám a našim koním poskytnout přístřeší ve stájích. Potom jim Flanna založila do žlabu krmení.


Flannini dva společníci se zachumlali do plášťů a netrvalo dlouho a začali pochrupovat.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky