úterý 12. května 2015

Vanička se stojanem bazar

Prodám vaničku se stojanem ve velmi dobrém stavu. K vaničce přidám lehátko se. Nebo zadejte inzerát zdarma a rychle prodejte nepoužívané zboží . Inzeráty vanička se stojanem - aktuální inzeráty na Sbazar. Vanička se stojanem bébé-jou.


Připojte se na dětský bazar eMimino a nakupujte, prodávejte tam, kde to žije.

Foto a bližší info zájemci zašlu. Prodám dětskou větší vaničku na skládacím stojanu s látkovým lehátkem. Plastová vanička s teploměrem, Liberec.


CENA DOHODOU, nevhodný dárek :) Luxusní anatomická vanička s praktickými přihrádkami na věci a protiskluzovou úpravou. Prodávám dětskou vaničku se stojanem , strašně málo používaná, dá se říct, že skoro vůbec. Dětský bazar - komisní výkup a prodej, dětské zboží - oblečení, obuv, kočárky, hračky a další dětské zboží! Sedátko na WC zelené se zvířátky.


Dětská vanička s lehátkem i sedátkem. Ergonomicky tvarovaná vanička SQUID JANÉ se stojanem pro dvě věková období.

Skládací přebalovací pult Aqua se jedním pohybem lehce změní ve vaničku , která. Predám Bavlna - inzercia, bazár bazZi. Kočík obsahuje: hlbokú vaničku , športovú časť, vajíčko, multifunkčnú tašku. Houpací síť se stojanem pro osoby. Kočárek,sedačka, vanička a šíkmá sedačka.


Nějakou dobu u nás stál model Teen, středně velký regálový model s dedikovaným stojanem - na tomto modelu se pak zdaleka nejvíc . Klec se dodává se stojanem a je vybaná kolečky. Oneconcept Hundeinternat klec pro psa 104x78x102cm PVC- vanička kov. Přebalovací pult stačí vyklopit a vanička je ihned přístupná. Stojan lze nastavit na požadovanou vaničku , ať už větší nebo menší.


Z aktuální nabídky inzerátů v kategorii Dětské vaničky a kyblíky na koupání bazar na Sbazar. BébéJou – vaničku se stojanem (alu, 98cm). Inzerát dětská vanička na koupání se stojanem na inzertním serveru Bazák.


A tak vyvinuli vaničku , která se ve složeném stavu vejde téměr kamkoliv do. Tak co, malá, jak se ti líbí tvůj nový malý bráška? BAZAR -značkové elektro se zárukou . Do tohoto kočárku se vejdou i opravdu větší dětičky.


Nabízím k prodeji: Krásnou dětskou vaničku s výpustí a skládacím stojanem.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky