pátek 15. května 2015

Vana akrylátová 160 x 70 cm

Jsou vyrobeny ze stoprocentniho . Kolo Rekord vana akrylátová , obdelníková , , nohy k vaně jsou součástí dodávky. DOMINO pouze v Keramika Soukup! Obdélníková plastová vana Boka patří ke koupelnové klasice.


Akrylátová obdélníková vana Ravak Classic V jednoduchosti je krása.

Tato klasická vana v moderním pojetí díky svým subtilním tenkým bočnicím poskytuje . Záruka let CASERTA VANCAS1vana s nožičkami 1x cm. Tyto webové stránky používají k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním těchto webových stránek . Klasická obdélníková vana v moderním designu s velkým vnitřním prostorem (užší boční lemy, kolmější stěny). LAUFEN PRO - Vana 160x- akrylátová - S konštrukciou - Farebné . Nákup bez rizika: dní na vrácení.


Koupelnová vana Lisa 160x70cm bílá akrylátová , levé provedení.

S protiskluzovou úpravou Antislide. Koupelny Bernold mají již let spokojené zákazníky. Luxusní obdélníková akrylátová vana s praktickým širším okrajem na straně přepadu, rozměr 160x70cm , objem 195L.


Popis: Prodám akrylátovou vanu bílé barvy ve velmi zachovalém stavu. Součástí prodeje jsou i dvoje podpěrné lišty s nastavitelnými . Vyznačuje se typickými geometrickými liniemi, které spolu s čistým čelním panelem. Akrylátové vany CUBITO Stylovou dominantou koupelny je vana Cubito. Designově jednoduchá vana MONZA s dokonalou rovností okrajů, určena pro všechny koupelny.


Dostupnost: Ihned k odeslání. Vana akrylátová 160x, Cena: 6Kč, Lokalita: Rokycany. Klasická obdelníková vana v kabátě současného trendu hranatějších linií se stává doslova šlágrem ať už v nových nebo rekonstruovaných koupelnách. Pri kúpe tohoto výrobku dostanete ako darček Cleaner 500ml univerzálny čistič. Navyše máte nárok na dopravu zdarma - zaškrtnite si túto možnosť pri . Pojme objem vody až 1litrů.


ADÉLA HYDRO-PNEU - hydromasážní akrylátová vana. Hydromasážní vana , s masážním systémem HYDRO, poskytuje ideální tlakovou masáž, jež .

V naší nabídce naleznete široký výběr, který zahrnuje jak vany akrylátové , tak i ocelové. KOLO REKORD vaňa akrylátová 160x70cm pravouhlá, biela. TECHNICKÉ PARAMETRE: Šírka: 1cm.


Ravak,,V rámci záruky je nutné přiobjednat a montovat k vaně nohy (podpora), akrylatova, vana , 160x70cm ,serie,vanda,2.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky